Ce culori se poartă la unghii toamna aceasta?

Pe măsură ce frunzele încep să cadă, iar în casele noastre plutesc mirosuri de mere proaspete și aromă de dovleac, probabil că te gândești la toate schimbările pe care trebuie să le faci în garderoba ta. Sandalele de vară fac loc botinelor de toamnă, puloverele înlocuiesc bluzele subțiri, iar pantalonii devin cei mai buni parteneri. Tranziția sezonieră de la vară la toamnă înseamnă, de asemenea, că este în sfârșit timpul să începi să porți lacuri de unghii în culori de toamnă.

Specialiștii susțin că se poartă toamna aceasta culori amestecate, în tonuri neutre cu un finisaj de cașmir. În ceea ce privește forma unghiilor, aceștia recomandă „forma de balerină' (pătrat îngust) sau vârful ascuțit pătrat din anii ’90. Așadar, ce culori de toamnă pentru unghii sunt în trend în acest sezon?

Ei bine, potrivit Good House Keeping, iată ce se poartă în 2022.

Nuanța de verde închis, pământiu este tranziția perfectă de la vară la toamnă. De asemenea, deși galbenul era în trecut o nuanță pe care majoritatea oamenilor credeau că nu o pot purta, toamna aceasta apare sub forme de nuanțe aurii unice. Mai mult decât atât, este o alegere perfectă dacă nu vrei să renunți la vara însorită.

O altă ojă agreată în acest anotimp este cea de un auriu strălucitor. Această alegere versatilă te va duce direct în sezonul sărbătorilor. Pentru o abordare modernă a toamnei, poți opta pentru o nuanță inspirată din ciocolata cu lapte.

185492575_mSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 8)

Vara care tocmai a trecut a fost dominată de roz. Poți rămâne în aceeași zonă, încercând un roz prăfuit. De asemenea, portocaliul ruginiu amintește de culoarea frunzelor de toamnă.

Unghiile nude în tonuri de roz nu se vor demoda niciodată, iar acesta se îmbină perfect cu aproape toate tonurile de piele pentru un aspect minunat și îngrijit. La culorile de mai sus, se adaugă și roșu intens.

Chiar dacă toamna este aici, unghiile date cu un lac alb lăptos vor da mereu o notă de simplitate și eleganță în același timp. Nude este o alegere permanentă pentru unghii, dar în acest sezon, nuanța este mai atractivă ca niciodată.

Foto: 123RF

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete si Moda