Ce culori să porţi toamna aceasta dacă eşti şatenă

Ce culori să porţi toamna aceasta dacă eşti şatenă

Pentru că şatenul este nuanţa-cheie a noului sezon, atunci când vorbim de culori de păr, e important să ştii care sunt cele mai potrivite alegeri în materie de haine şi machiaj pentru şatene.

Ce culori să porţi toamna aceasta dacă eşti şatenă

Toamna această, tendinţele în machiaj sunt destul de simple şi pot fi adaptate de oricine. Se poartă tenul machiat natural, fără niciun fel de exces, accentul fiind pus pe privire sau pe buze.

Pe scurt, tenul trebuie să fie impecabil, fardurile colorate ar trebui evitate, iar creionul dermatograf, rimelul şi rujul sunt singurele produse de machiaj esenţiale.

Dacă eşti o fire nonconformistă poţi încerca un ruj într-o nuanţă închisă – violet, vişiniu – însă dacă preferi machiajul clasic, elegant, cu rujul roşu nu vei da niciodată greş. În plus, rujul roşu se potriveşte de minune femeilor şatene, pentru că evidenţiază trăsăturile feței.

În ceea ce priveşte alegerea hainelor, sunt multe culori care se potrivesc cu nuanţele de şaten, însă pentru toamna aceasta noi îţi recomandăm albastrul-cobalt şi galbenul. Am văzut aceste două culori în majoritatea colecţiilor designerilor internaţionali şi se potrivesc de minune cu nuanţele naturale de şaten. Încearcă-le şi tu!

Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete