Ce conține garderoba ideală pentru femeia secolului XXI?

Homepage  / Moda

Pentru că de cele mai multe ori, o zi obișnuită are o dinamică deosebită, Atelier Bolero îți propune un look potrivit fiecărui moment, din materiale ușor de purtat – piese cu croiuri moderne, structurate, cu tăieturi grafice, detalii precum mâneci ample, broderii etnice, inserții din piele ecologică.

Pe lângă piesele monocrome, negru și bej, cu un impact puternic, în colecția Allure vei găsi și outfit-uri în culori pastel, uni sau combinații de două culori din aceeași gamă cromatică. Aici se evidențiază bluzele relaxate și fustele în A, cloș sau conice, cu basc, care pun în valoare orice siluetă.

Vedeta colecției este T-shirt-ul, care vine atât în forma lui clasică, cât și reinterpretat, sub forma bluzelor și rochiilor. O creație unică Atelier Bolero este T-shirt-ul manufacturat, ce are la bază T-shirt-ul urban, redefinit manual cu broderii grafice, cu fire metalice, aurii sau argintii. Tehnica de coasere și apoi de blazonare este specifică brandului.

“Am creat colecția inspirate de lumea orașului, în toată complexitatea ei, de femeia urbană nevoită să se adapteze continuu, care face eforturi speciale să se mențină echilibrată, coerentă, simplă și rafinată în zgomotul' din jur, ce vine pe numeroase canale – estetice, sonore, umane. Este femeia modernă care reușește să-și construiască propria „Allure', unică, expresivă, puternică', spune Anca Balaș, co-fondatoare Atelier Bolero.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Moda