Ce condiție are Andreea Bălan pentru viitorul iubit. Va trebui să locuiască în aceeași casă cu mama ei

Andreea Bălan își avertizează viitorul iubit și îi spune că va fi nevoit să locuiască în aceeași casă cu ea și mama ei. Artista nu vrea să mai stea fără doamna Valeria.

După divorțul de George Burcea, Andreea Bălan a avut o relație timp de 1 an cu Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint, însă povestea lor de dragoste s-a încheiat când și-au dat seama că lucrurile nu funcționează între ei așa cum își doresc. Mometan, artista este singură și are o condiție pentru cel care va alege să fie împreună cu ea.

De ceva timp, mama Andreei Bălan s-a mutat la ea și o ajută cu cele două fetițe, Ella și Clara. Concurenta de la America Express nu vrea ca mama ei să părăsească vreodată domiciliul, chiar dacă în viața ei va apărea cineva.

„Mama are grijă de trei fete și e o binecuvântare că mama locuiește cu noi. De când mama locuiește cu noi, viața mea este extraordinară, este mult mai frumoasă decât înainte, vă jur! Casa e bine, frigiderul, mâncarea, toată lumea mănâncă bine. Și n-aș vrea să mai locuiesc vreodată fără mama, adică anunț dinainte să se știe. Mama face parte din mine!', a declarat Andreea Bălan pentru CANCAN.

Întrebată ce va face dacă și viitorul iubit va dori să stea cu mama lui, cântăreața a răspuns: „Petrecerea mamelor! E extraordinar că sunt cu mama, e foarte bine, fetele o iubesc foarte mult și fără ea nu aș putea să fiu aici sau să plec la concerte, să fac activitatea pe care o am, să fac bani ca să cresc copiii.' 

andreea-balanSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Andreea Bălan, mesaj pentru mamele divorțate

Andreea Bălan își crește de ceva vreme fetele singură, mama sa fiind de un real ajutor, mai ales când artista este plecată. Aceasta din urmă se ocupă de tot ce înseamnă îngrijirea micuțelor, dar și a casei lor. Deși i-a fost foarte greu după divorț, vedeta a recunoscut că în zilele noastre cu greu mai reușești să legi relații de lungă durată. De aceea, Andreea Bălan le-a transmis mamelor divorțate un sfat pe care ea l-a pus în aplicare și dă roade.

„Trăim într-o epocă, într-o perioadă, în care despărțirile sunt așa, na…oamenii nu se mai comit pe toată viața. Bărbații nu mai sunt atât de pe long term ca pe vremuri și nu mai sunt atât de asumați. Nu sunt nici prima și nici ultima și sunt foarte multe femei care își cresc copiii singure și își refac viața fără nicio problemă, adică deja e OK.

Trebuie să privești situația prin care ai trecut și din alt punct de vedere, să vezi partea plină a paharului, să vezi că ai doi copii minunați sau un copil sau trei sau câți ai, să privești că sunt un dar de la Dumnezeu și că indiferent dacă mai ești sau nu cu bărbatul respectiv, acei copiii sunt pe viață și sunt cu tine, te iubesc, îți dau o iubire pură. Indiferent de greutăți, apreciem ce avem, atât cât avem și trăim această viață că doar una avem. Mâine, poimâine, așa, într-o secundă, poți să nu mai trăiești, să nu mai fii aici. Ai clipit și nu mai ești pe pământ, puf!’, a transmis Andreea Bălan într-un interviu acordat celor de la EGO.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete