Dana Nălbaru și-a retras copiii de la școală și învață acasă. Fiul vedetei vrea să studieze fizica și chimia la 7 ani

Dana Nălbaru a decis să își retragă copiii de la școală, iar aceștia învață de acasă. Kadri, fiul vedetei, vrea să studieze fizica și chimia la doar 7 ani.

În mod obișnuit, aceste materii se învață mult mai târziu la școală, însă Kadri vrea deja să studieze fizica și chimia. Dana Nălbaru a anunțat că este în căutarea unui meditator pentru fiul său cel mic.

„Kadri, 7 ani jumate, caută profesor de chimie și/sau fizică pentru meditații practice. Rog mesaje în privat. Mulțumesc', a scris Dana Nălbaru pe una dintre rețelele de socializare.

Partenera lui Dragoș Bucur spunea despre fiul ei că este un copil supradotat, care își dorește să învețe cât mai multe. Dana Nălbaru este de părere că sistemul de învățământ tradițional nu l-ar fi ajutat prea mult pe Kadri.

Fiu-Dana-NalbaruSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Dana Nălbaru și-a retras copiii de la școală

„La 3 ani a învățat în două ore să scrie alfabetul cu litere de mână. La 6 ani citea deja o carte pe zi. Din aceea fără poze. După o săptămână, cartea aceasta de gramatică e aproape gata. La matematică, fizică, chimie și biologie e deja avansat. Am început cu el geografia, puțină istorie și filosofie. Engleză a învățat singur. Încep să mă simt depășită. Nu mă dau mare, tot caut soluții să-l pot ajuta în nevoia lui de cunoaștere', spunea acum ceva timp Dana Nălbaru despre fiul ei.

Totodată, ea a mai adăugat că sistemul de învățământ tradițional nu l-ar ajuta prea mult pe băiatul ei, așa că micuțul Kadri studiază acasă. „Școala, așa cum e ea organizată, nu îl ajută, e prea avansat pentru vârsta pe care o are și nu îl primesc la clase mai mari, iar lui nu-i place să stea între mulți oameni. Nu e autist, e selectiv cu oamenii, un copil cu o capacitate de învățare absolut uriașă.

Vorbesc cu el despre viață și Dumnezeu și mă rog să primesc înțelepciune pentru a-l ghida încotro-i este drumul. Dar, dincolo de mintea sclipitoare, cel mai important e că duhul lui e nepătat și sper să-i rămână mereu curat. Dacă va fi așa însă nu depinde doar de mine, eu fac tot ce și cât pot pentru el… Mă gândesc de multe ori că un copil cum e copilul meu ar putea schimba lumea într-una mai bună, dar cel mai mult îmi doresc pentru el să fie fericit.'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete