Ce coafuri se poartă în 2017

gala wella

La Gala Wella, cel mai important eveniment de hairstyling din Romania, s-au prezentat tendințele în tunsori, coafuri și culori pentru anul 2017.

Așadar pentru sezonul primavara/vara 2017 hairstiliștii Wella Professionals ne sfătuiesc să ne alegem coafuri personalizate, adaptate simetriei feței și în perfectă armonie cu trăsăturile noastre. Coafurile care se poartă în 2017 vor conține elemente de evidențiere a personalității fiecăruia dintre noi.

Anul acesta se poartă…

Ultra Contouring-ul, o tehnică prin care lumina este utilizată pentru a obține volume, întunericul pentru a îngusta, iar suprapunerile pentru profunzime.

Focusul pe culoare este în zona frontală și pe tot conturul feței. Bretonul este prezent în 2017 și este evidențiat de nuanțele sezonului: blond pastel, nuanțe cafenii și bejuri, touch-uri de violet și roșu, de la pastel la nuanțe intense, ne spune  Florina Vatafu, Wella Top Team Romania.

Perfecțiunea coafurii este dată deoparte și, în schimb, tot ceea ce pare normal, onest, simplu și confortabil este adus în prim-plan. Este celebrată senzualitatea imperfecțiunii.

În tunsoare accentul cade pe linii simple, blânde, soft. Astfel se creează suportul pentru colorare. Culorile calde sunt însuflețite de nuanțe mai intense, dar inspirate din natură.

Volumele, în general, sunt poziționate în zona din spate a capului. Nuanțele sunt în combinații actuale din zone de cald sau rece, pudrate și cu treceri, fie mergând în zona de contraste evidente, fie păstrând sentimentul de natural: griuri reci, pudrate dar luminoase și transparente. Arămiuri combinate, complexe, sunt lucrate în zone de la închis la deschis, iar castaniurile profunde se pot transforma atât spre cald cât și spre rece.

Florentina Mușat

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete