Ce coafură să alegi cu ocazia sărbătorilor de iarnă: 3 idei ușor de realizat acasă

Ne mai despart foarte puține zile de sărbătorile de iarnă, astfel că pregătirile sunt în toi. Dincolo de cadourile pentru cei dragi, împodobirea bradului sau preparerea mâncărurilor specifice Crăciunului, un alt aspect important, care se află pe lista multora dintre noi, este alegerea unui look festiv, cu ocazia petrecerilor din această perioadă.

Dar pentru că timpul cu cei dragi este, de departe, cel mai prețios în timpul sărbătorilor, iată mai jos câteva sugestii de coafuri pe care le puteți realiza singure acasă, în mai puțin de 15 minute.

PDP-Gallery-1-SS-Full-Product-NoBC

Păr prins într-o coadă netedă, tip poney

Părul prins în coadă reprezintă o coafură destul de accesibilă. Însă, pentru a-i conferi un aer elegant, începe prin a-ți îndrepta părul. Cum temperaturile de afară au devenit destul de scăzute, recomandarea noastră este de a folosi o placă de păr căreia îi poți regla nivelul temperaturii, astfel încât să nu-ți treci părul de la o extremă termică la alta. Mai apoi, prinde-ți părul strâns într-o coadă în creștetul capului cu niște elastice de păr mai groase. În cazul în care te confrunți cu fire rebele după parcurgerea acestor pași, accesoriul împotriva firelor rebele al uscătorului de păr Dyson Supersonic poate salva situația în câteva secunde. Doar atașează accesoriul și trece-l peste firele rebele, iar părul tău va căptăta un aspect strălucitor. 

Cum ne aflăm într-o perioadă în care umezeala de afară poate duce foarte ușor la un frizz nedorit, poți lua cu tine în geantă placa de păr Dyson Corrale, care se transformă de îndată într-un dispozitiv wireless, cu o autonomie de până la 30 de minute, pentru a-ți retușa coafura în orice moment.

fdb_1664541809_hs07-desktop-002

Onduleuri mari, realizate în cel mai ușor mod

Părul ondulat rămâne mereu în trend, pentru că există zeci de tipuri de bucle pe care le putem realiza. În acest an, buclele lejere au rămas o preferință printre hairstyliști, aceștia recomandându-le indiferent de tipul evenimentului la care dorim să le purtăm. 

Pentru a obține bucle cu un aspect fresh, dar care se realizează într-un timp foarte scurt, putem utiliza Dyson Corrale, placa de păr cu plăcuțe flexibile din mangan și cupru, grație cărora, vom avea un control mult mai mare asupra plăcii, protejând totodată părul de temperaturi ridicate sau mișcări bruște, care l-ar putea rupe.

PDP-Gallery-1-C-Full-Product-NoBC-Celsius

Look natural, cu ajutorul difuzorului reproiectat

Multe doamne și domnișoare au în mod natural un păr creț sau ondulat, însă, în lipsa unei rutine corespunzătoare acestui tip de păr, șuvițele pot avea un aspect nedefinit. 

PDP-Gallery-2-SS-Case

Astfel că, dacă știi că, după ce-ți speli părul, acesta tinde să se onduleze, avem o idee foarte simplă pentru tine de coafare a părului. După spălare, aplică un balsam leave-in (de preferat, unul care nu conține sulfați, pentru a nu duce în timp la deteriorarea părului), pieaptănă-ți părul ud, apoi usucă-l cu capul în jos folosind difuzorul, acel accesoriu cu aspect de pâlnie care vine în pachetul de accesorii al lui Dyson Supersonic. Difuzorul reproiectat dispune de dinți mai lungi, care conferă un control mai mare asupra procesului de stilizare, care va dura mult mai puțin. Rezultatul final va fi o coafură cu onduleuri sau bucle bine definite, dar cu un aspect natural.

Indiferent că vorbim despre party-uri de Crăciun mai cozy sau evenimente foarte elegante cu ocazia petrecerilor dintre ani, aceste 3 idei de styling se vor potrivi perfect, fără a petrece ore întregi pentru a te pregăti. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial