Ce cadouri ar trebui sa cumperi în funcție de gazdă

Ar trebui să aduci ceva gazdelor tale dacă mergi la o cină, la o adunare de vacanță la casa unui coleg de muncă, sau dacă stai cu cineva în weekend. Da, este încă la modă să aduci un cadou pentru gazdă atunci când participi la o petrecere sau chiar la o întâlnire informală.

Problema este că mulți oameni nu au încredere în capacitatea lor de a respecta eticheta pentru oaspeți. Astfel, le este greu să aleagă ce să ofere. Reține că mărimea sau valoarea cadoului nu este importantă. În schimb, ar trebui să te concentrezi asupra persoanelor pe care le vizitezi

De asemenea, cadoul trebuie să fie potrivit pentru circumstanțe. De exemplu, un cadou pentru o cină pentru o persoană singură sau un cuplu poate să difere de un cadou pentru o familie care te găzduiește în weekend.

Petrecere de seara

Nu presupune că mâncarea sau băutura pe care o aduci cadou gazdei va fi servită în timp ce ești prezent. Reține că acesta este un cadou și nu o garnitură. În timpul invitației, gazda te va anunța dacă dorește să aduci mâncare. 

Gazda poate decide să împărtășească cadoul cu mâncare sau băutură în timpul petrecerii. Dacă se întâmplă acest lucru, arată mulțumire și abține-te de la a-l consuma până după ce toți ceilalți au avut ocazia. În loc să anunți grupul, lasă gazda să explice de unde a venit cadoul. Nu te lăuda niciodată cu cât ai plătit dacă este un articol scump.

Nu este neobișnuit să aduci un cadou de gazdă dacă ești invitat la o cină la un restaurant. Un cadou va fi foarte apreciat chiar dacă gazda plătește pentru întregul eveniment. 

Un aranjament de flori într-o vază, bomboane ambalate, o plantă în ghiveci, sticle de vin, o cutie de prăjituri și lumânări decorative sunt cadouri potrivite pentru un gazda pentru cina.

Petreceri de sărbători

Sărbătorile sunt momentul ideal pentru a aduce cadouri pentru gazdă la evenimente.  Atunci când alegi un cadou pentru gazdă, la fel ca orice alt cadou, ia în considerare relația ta cu aceasta. Să-i oferi șefului tău același tip de cadou pe care l-ai face celui mai bun prieten al tău este nepotrivit.

Coșuri cadou cu fursecuri, floricele de porumb, cafea, ceai, mix de cacao fierbinte, cutii de cadou cu tematică de sărbători, sticle de vin, sau lichioruri cu arome de sărbători sunt câteva sugestii pentru cadourile de gazdă pentru petrecerile de sărbători.

Ședere peste noapte

Cadourile pentru gazde suficient de amabile pentru a vă întâmpina peste noapte ar trebui să fie mai elaborate decât cele oferite la cină. La urma urmei, vor fi necesare mai multe pregătiri, cum ar fi mai multă curățenie și mâncare. În timp ce alegi, ar trebui să iei în considerare ce va folosi și ce va aprecia cel mai mult gazda.

Cadourile gazdei pentru sejururi de peste noapte pot include: coș spa, halate pentru el și ei, card cadou de restaurant, coș cu mâncare gourmet, coș cu sticle cu o varietate de vinuri și câteva pahare, un articol pe care gazda sau gazda menționează în mod special că și-l  dorește, card cadou pentru un magazin specializat care satisface gustul gazdei.

Cadou pentru inaugurarea casei

Ar trebui să aduci ceva potrivit pentru noua casă, dacă ești invitat la o sărbătoare de inaugurare a casei sau la o casă deschisă. Încearcă să afli în prealabil schema de culori. De asemenea, s-ar putea să te gândești să obții ceva care să se potrivească cu orice decor într-un ton sau design neutru.

Cadourile la care să te gândești pentru inaugurarea casei includ un pui de copac care poate fi plantat în curte, șervețele pentru vase, prosoape de baie, rame de fotografii sau colecții de rame, un set de tacâmuri, un coș plin cu mici articole precum suporturi, săpunuri, pixuri, carnețele etc.

Întâlnirea viitorilor socri

Când vizitezi viitorii socri, pregătește un cadou pentru a te ajuta să calmezi orice anxietate pe care o simți. Asigură-te că le cunoști preferințele pentru a evita să te faci de rușine oferindu-le lucrul greșit.

Cadouri potrivite pentru viitorii socri: aranjamente florale într-o vază, o plantă într-un ghiveci decorativ, o varietate de ierburi în ghiveci, un coș cu vin și brânză, coș de cafea sau ceai. Săptămâna aceasta la Kaufland, găsești cele mai frumos colorate plante și flori. Răsfoiește catalogul pentru a alege exact planta care se potrivește de minune cu ocazia la care vei participa! 

După cină, petrecere sau sejur

Trimite gazdei sau gazdei un mesaj imediat ce te întorci acasă. Acesta este ceva ce ar trebui să faci chiar dacă aduci un cadou. Scrisoarea nu trebuie să fie lungă, dar trebuie să fie sinceră. Tot ceea ce este necesar este o simplă exprimare de mulțumire.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial