Ce a trăit Veronika Didusenko, Miss Ucraina 2018, în Kiev. Și-a luat copilul și a fugit: „Orașul e în tranșee. Suntem în război cu diavolul”

Veronika Didusenko devenea Miss Ucraina 2018. Tânăra impresiona cu frumusețea și cu trăsăturile ei. Acum, din cauză că Rusia i-a invadat țara, aceasta a fost nevoită să plece de urgență din Ucraina, cu ea luându-l și pe băiețelul ei. Viața li s-a schimbat radical.

De peste 20 de zile Rusia a invadat Ucraina, iar președintele Volodimir Zelenski și Vladimir Putin nu au ajuns la o înțelegere. Mulți răniți, mulți suferinzi sunt de ambele tabere. Printre ucrainienii care au fugit din țara lor natală se numără și Veronika Didusenko, Miss Ucraina 2018.

E revoltată de ce a trăit în Kiev, mai ales că s-a văzut nevoită să fugă alături de copilul ei. „Putin deja mi-a invadat țara, în 2014, când a anexat Crimeea și a ocupat regiunile Donbas și Luhansk. Din păcate, războiul din Ucraina a devenit noua noastră normalitate. În fiecare zi, ucrainenii au trăit copleșiți cu știri despre crimele războiului. În acești opt ani, peste 15.000 de oameni au murit, iar în unele zile, erau sute de soldați morți. Însă ceea ce s-a întâmplat pe 24 februarie reprezintă un alt nivel de agresiune – casele noastre, școlile, grădinițele și chiar și maternitățile au fost bombardate de armata rusă.', a spus ea într-un interviu pentru Libertatea.

miss-ucraina-2018-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Întrebată cum era Capitala ei atunci când ea a plecat, fotomodelul a spus: „Kiev este orașul asediat unde militarii și civilii formează un tot unitar. Orașul este în tranșee, toate străzile sunt închise și există puncte de control la fiecare pas. Toată lumea este pregătită să-și apere orașul. Vreau să mai spun că părinții mei și bunica mea au refuzat să plece din Kiev, deși în fiecare zi i-am rugat să facă asta. Ceea ce ne oferă incredibil de multă încredere este că președintele Zelenski și ministrul apărării, Oleksii Reznikov, sunt cu oamenii din Kiev acum. Ei au devenit cu adevărat liderii națiunii și redau cu acuratețe spiritul oamenilor noștri'.

„Suntem în război cu diavolul, dar luptăm corect. Știam adevărata față a Rusiei, dar acum vorbim despre fascism.', a mai adăugat ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete