Lidia Buble, mesaj de încurajare pentru femeile care nu se simt frumoase: „Ești frumoasă așa cum ești, începe și învață să te iubești”

„Ești frumoasă' este mesajul emoționant pe care Lidia Buble îl transmite tuturor femeilor în luna martie. Cântăreața îndeamnă toate femeile să se iubească pe sine și să nu uite că sunt frumoase.

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble a trecut prin mai multe transformări. Cântăreața a luat la un moment dat o pauză destul de lungă de la social media, apoi a revenit cu o schimbare de look. Ea a renunțat la părul blond și a revenit la culoarea sa naturală.

Lidia Buble rar a mai vorbit despre viața amoroasă. Ea s-a iubit pentru o scurtă perioadă cu un actor cubanez, Harlys Beccera, apoi la scurt timp a fost surprinsă alături de Horațiu Nicolau, un om de afaceri în vârstă de 60 de ani. Se pare că vârsta nu a fost o problemă pentru cântăreață, pentru că este fericită și iubită, după cum chiar ea declara la un moment dat.

Cântăreața îndeamnă femeile să se iubească așa cum sunt, indiferent de aspectul lor fizic. De-a lungul timpului, Lidia Buble a mai fost ținta glumelor din cauza nasului său. Chiar și Horia Brenciu a întrebat-o dacă iubitul ei este deranjat de nas.

Bă, pe el nu, pe mine. Mie mi se turtește. Și el are nasul mare (n.r. iubitul ei). Și să știi că toți bărbații care au trecut prin viața mea s-au îndrăgostit, în primul rând, de nasul meu. Și toți m-au pus să jur că eu niciodată nu o să mă ating de el. Pe ei asta i-a atras, că li se pare că am un nas foarte sexy', a răspuns cântăreața, în podcastul lui Horia Brenciu.

Cu o comunitate de peste un million de urmăritori pe rețelele de socializare și cu multiple colaborări ce au cucerit atât publicul din România, cât și cel internațional, Lidia Buble este artista care a cucerit inimi prin muzica sa, dar și prin poveștile aparte. În luna femeii, Lidia a pregătit un cadou muzical special sub forma unei piese empowering, ce se adresează tuturor femeilor de pretutindeni, cu un mesaj puternic: „Ești frumoasă'.

Lidia-Buble-melodieSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

„Ești frumoasă așa cum ești/ Ca o zână din povești/ N-ai nevoie de fard de pleoape/ Ca să strălucești în noapte' sunt versurile prin care Lidia cântă despre fiecare femeie în parte, dar și despre frumusețea ce izvorăște din interior și se reflectă spre exterior. Cu muzica și versurile compuse de către Adriana Opris, Marius Dia, Ionuț Bacula „Papu”, Vlad Manolache și Alex Parker, „Ești frumoasă' este o scrisoare dedicată tuturor femeilor care uită să se privească așa cum sunt de fapt și anume frumoase.

„«Așa cum ești» este un manifesto pentru feminitate, pentru frumusețea asumată, pentru frumusețea interioară, dar și pentru frumusețea exterioară privită, însă, prin lentila compasiunii, a iubirii de sine necondiționate, pentru frumusețea imperfecțiunii și a unicității. Îmi doresc ca profunzimea piesei să fie mesajul pentru acea frumusețe departe de perfecțiune, acea privire în oglindă, acea îmbrățișare caldă și lipsită de judecată pentru propria persoană. Este invitația mea la asumare, acceptare, curaj, bucurie și iubire de sine. Ești frumoasă așa cum ești, începe și învață să te iubești!”, declară artista.

Lidia Buble a bifat multiple colaborări ce au cucerit publicul în anul ce a trecut, printre care cu DJ Project pentru piesa „Ochii Tăi', cu Mabel Yeah pentru „Por Amor', cu Direcția 5 pentru „If You Love Me' , dar și cu HAVANA pentru „Tatoué'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete