Ce a primit Romică Țociu de la Viorel Lis, pe vremea când era primar: „Nu l-am ajutat în mandat, nu a cerut niciodată ajutorul”

Romică Țociu a dezvăluit în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D cine au fost primele persoane care l-au ajutat în carieră. Gheorghe Gheorghiu l-a găzduit la el, în București, iar Viorel Lis, care în 1997 era primar, i-a repartizat o casă.

În 1997, Romică Țociu a primit de la primarul de atunci Viorel Lis o casă pe Popa Nan, iar Cornel Palade una pe Decebal. „L-aș ajuta cu cea mai mare plăcere și bucurie, pentru că a fost singurul primar din București care a ajutat artiștii. A fost singurul primar care în momentul când m-a văzut pentru prima dată la Teatrul Constantin Tănase, am fost chemat de dumnealui la o masă, pentru că era o recepție. Și i-am spus că trebuie să ajung repede că stau în gazdă, stăteam în Rahova. Am stat și la Gigi (Gheorghe Gheorghiu), îi mulțumesc, asta rămâne fratele meu toată viața, în momentele cele mai grele m-a ajutat.

Și Lis m-a întrebat: «Păi nu ai casă?». I-am zis: Nu. «Mâine să vii la mine să vedem ce putem face».

Și de atunci am casă în Popa Nan. Vreau să-i mulțumesc, să-i doresc sănătate, să-i spun că îl iubesc și dacă pot să ajut cu ceva, îl ajut cu mare bucurie. A fost primul om care mi-a făcut prima bucurie când am ajuns în București', a declarat Romică Țociu în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', conform wowbiz.ro.

romica-tociu-si-cornel-palade-case-in-bucuresti-de-la-viorel-lis-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Mulți l-au criticat atunci Viorel Lis, au spus că așa cumpără voturile. „Nu l-am ajutat în mandat, nu a cerut niciodată ajutorul. Nu am apucat să facem spectacole pentru el, pentru că el a stat foarte puțin la Primărie. Niciodată nu ne-a cerut nimic. Crede-mă că nu a avut niciun avantaj. Lis a fost unul dintre cei mai buni primari și o să mai vină artiști pe aici și o să-ți confirme', a mai spus Romică Țociu în emisiunea lui Denise Rifai.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete