Ce a pățit Crina Abrudan cu soțul ei după ce s-a întors de la Survivor: „Cea mai ciudată întâmplare”

Crina Abrudan a participat la Survvior România 2023, însă nu a rezistat mai mult de o lună în concursul din Republica Dominicană. Revenită din competiție de câteva săptămâni, ea a dezvăluit cum e viața ei acum, ce s-a întâmplat cu soțul ei, Gabi Popescu.

De mai mulți ani de zile, Crina Abrudan, fostă prezentatoare de televiziune, e căsătorită cu Gabi Popescu, fost fotbalist. El a stat cu sufletul la gură cât ea a concurat la Survivor România 2023, a sprijinit-o din fața televizorului.

Acum, la revenirea ei acasă, el s-a obișnuit mai greu. Invitată în emisiunea „Vorbește lumea' de la Pro TV, ea a spus ce a pățit în somn. „Soțul meu vorbește mult în somn. Mă întreabă niște lucruri și este serios. Chiar se ridică și mă întreabă la modul cel mai serios. Ca să-ți spun cea mai ciudată întâmplare, într-o noapte mă mângâia pe cap.

Mă confundase cu pisica. Credea că a venit pisica în cameră. Mi-a zis a doua zi că visase că venise pisica din garaj în dormitor și nu înțelegea ce caută. Și mi-a zis, ‘Păi dacă și tu ți-ai prins părul așa în coadă', a povestit vedeta la Pro TV.

În același interviu, ea a mărturisit și ce a mâncat la revenirea în România, după ce săptămâni la rând, la Survivor, a consumat doar orez. „Am mâncat o pizza, dar îmi era greu să mănânc una întreagă. Mă obișnuisem fără mâncare. Eu nu beau cafea, în schimb beau ceva nesănătos, acidulat, dimineața și acolo cum nu am avut o lună, când am ieșit nu-mi mai trebuia.

Nu-mi mai era așa poftă, dar totuși a fost primul lucru pe care l-am cerut când am plecat de acolo de la consiliu. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să-mi scot trusa cu gel de duș, cu creme. Aveam pielea foarte deshidrată. Primul lucru a fost să fac un duș bun, să stau sub apă fierbinte și să mă îmbălsămez cu tot ce aveam în cameră', a spus Crina Abrudan.

crina-abrudan-dupa-survivor-5SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

„Cel mai frumos moment al zilei era apusul'

Chiar dacă condițiile de la Survivor România 2023 erau grele, ei i-a plăcut în concurs. „Acolo te adaptezi, te acomodezi și-ți place. Acolo se doarme foarte bine și foarte mult. Pe la șapte seara e întuneric, nu ai ce să faci, te duci și te întinzi, și te culci. Hai să zic maximum opt adormi.

Dimineața pe la 4-5 deja bântui pe acolo prin pădure. Cel mai frumos moment al zilei era apusul, pentru că noi eram cu vedere la apus, aveam un view super. Și ne luam fiecare farfuria cu orez și eram de parcă mergem la film. Ne așezam pe malul mării unul lângă altul. Ce era frumos e că adormeai cu valurile mării, se auzeau', a încheiat ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete