Ce a făcut Kevin Costner să-și salveze căsnicia: „Mi-era teamă”

Viața amoroasă a lui Kevin Costner a fost o aventură plină de răsturnări de situație imprevizibile, cu o porție echitabilă de suișuri și coborâșuri. În ciuda provocărilor legate de amestecul familiilor, Costner s-a străduit întotdeauna să fie un tată iubitor și devotat pentru toți copiii săi.

Cu toate acestea, chiar și cu cele mai mari eforturi, drumul iubirii poate fi imprevizibil și tumultuos și s-ar putea să nu se termine întotdeauna așa cum am prevăzut.

Kevin Costner nu este doar un actor desăvârșit, ci și un exemplu strălucit a ceea ce înseamnă să fii un tată dedicat. Chiar dacă a avut o carieră de succes, nu a permis niciodată ca aceasta să îl îndepărteze de cel mai important rol al său în viață: acela de a fi tată pentru cei 7 copii ai săi.

Prima sa căsătorie cu Cindy Silva a dus la nașterea a 3 copii frumoși, Anne, Lily și Joe. În ciuda sfârșitului acestei căsnicii, dragostea lui Kevin pentru copiii săi nu s-a schimbat niciodată, el dorind să fie mereu o prezență constantă în viața lor.

Ca tată experimentat, Kevin cunoștea prea bine cerințele și responsabilitățile care decurg din creșterea copiilor. Astfel, atunci când s-a căsătorit cu Christiane Baumgartner în 2004, și avea deja 50 de ani, gândul de a-și mări familia l-a umplut din nou de incertitudine.

„Mi-era teamă că nu aș putea fi un tată bun”, a spus Kevin, Costner, recunoscând dorința puternică a soției sale, Christine, de a întemeia o familie cu el, scrie Bright Side. Cu toate acestea, într-o clipă de revelație, actorul și-a dat seama că nu a vrut să lase teama de a avea mai mulți copii să stea în calea iubirii sale pentru soția sa.

Astfel, depășindu-și temerile, a acceptat cu curaj paternitatea încă o dată, primindu-l pe lume pe cel de-al cincilea copil al său, Cayden, la vârsta de 52 de ani. Mai târziu, și-au extins familia cu încă doi copii.

În ciuda entuziasmului său în legătură cu perspectiva de a fi din nou tată, Kevin a recunoscut, de asemenea, că avea unele neliniști legate de posibilitatea de a fi prezent la creșterea copilului său. “Teama mea fundamentală este că pe noul meu copil îl va crește altcineva. Nu voi mai apuca să-l antrenez în ceea ce cred eu că înseamnă să fii bărbat.”

Kevin Costner, divorț după 18 ani de căsnicie

Neliniștile din trecut ale lui Kevin Costner legate de pierderea soției sale Christine s-au materializat din păcate, cuplul depunând cererea de divorț după 18 ani de căsnicie. Deși motivele care au stat la baza despărțirii lor rămân nedezvăluite, Christine a invocat drept cauză “diferențe ireconciliabile”. Vestea despărțirii lor a venit ca un șoc pentru fanii lor, care au admirat întotdeauna relația lor plină de dragoste și devotament.

În urmă cu câțiva ani, Baumgartner a avut o conversație deschisă cu Costner cu privire la dorința ei de a deveni mamă. „Dacă vei fi cu mine, trebuie să știi că pentru mine copiii sunt la capătul drumului cu tine.” Iar Kevin a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-și ține soția aproape: “Nu am de gând să o pierd pentru că mi-e frică”, a spus el, mai scrie sursa citată anterior.

Totuși, acest lucru nu a fost suficient pentru a-i împiedica să se despartă în cele din urmă. De-a lungul celor 18 ani de căsnicie, Kevin și Christine nu au dat niciodată de înțeles că ar exista probleme între ei. În public, ei s-au lăudat constant unul pe celălalt și și-au afișat deschis dragostea. Într-un interviu recent, Kevin Costner și-a exprimat în mod deschis admirația pentru soția sa, Christine, spunând: “Totul este mai cald datorită ei. Sunt aceste mici lucruri pe care le face și cred că este puterea dragostei, dar și faptul că ea își face casa în acest fel”.

Cu toate acestea, Christine nu ar fi cerut pensie alimentară, deoarece cuplul a încheiat un contract prenupțial pentru a proteja averea lui Kevin, estimată la 250 de milioane de dolari. Reprezentantul lui Kevin a refuzat să comenteze aranjamentele financiare, dar a declarat că “circumstanțe independente de voința sa” au dus la participarea sa la divorț.

Cuplul a solicitat custodia comună a celor 3 copii ai lor, demonstrând angajamentul lor de a pune bunăstarea copiilor pe primul loc și de a-i proteja de durerea despărțirii lor.

Foto: Profimedia

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli' ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder'.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Vedete