Ce a făcut Andreea Marin după ce Ștefan Bănică a cântat cu Violeta, fiica lor, la Sala Palatului: „Să o văd pe scenă, fără trac, mă așteptam să…”

Andreea Marin a reacționat după ce Ștefan Bănică a cântat la concertul lui tradițional de la Sala Palatului alături de Violeta, fiica lor. După ce tatăl și fiica au performat, vedeta a ținut neapărat să vadă momentul, chiar a și lăudat-o pe Violeta.

Sala Palatului a fost timp de patru zile la rând locația concertului aniversar de Crăciun al lui Ștefan Bănică, unde s-a remarcat și prezența specială a fiicei sale, Violeta. Aceasta a urcat pe scenă alături de celebrul artist și a cântat la pian, creând un moment cu adevărat memorabil.

Publicul a fost martor la un moment emoționant în care tatăl și fiica au împărțit scena, iar Violeta a demonstrat talentul său muzical prin interpretarea la pian. Încărcat de emoție, Ștefan Bănică a fost extrem de mândru de reușita fiicei sale, iar aplauzele au răsunat minute în șir.

În cadrul concertului, Ștefan Bănică și-a surprins și fanii cu versuri pline de sensibilitate, cântând: „Mi-aș dori să te știu fericită/ Să te simți iubită/ Chiar dacă sună a clișeu/ Te-am iubit în felul meu’.

Momentul nu a fost ratat de Andreea Marin, care a lăudat-o pe Violeta pentru momentul ei special alături de Ștefan Bănică, tatăl ei. Vedeta își dorește însă ca Violeta să capete curaj și să cânte și cu vocea.

„Îmi doresc ca Violeta să capete și curajul de a cânta în public, are și o voce specială, deocamdată, evită, e perfecționistă și crede că trebuie să țină doar pentru ea această pasiune.

Eu sper însă că, într-o zi, va simți altfel, împărtășind compozițiile ei, cântate poate chiar de ea, voce, plus pian. Mă bucură mult să o văd pe scenă, fără trac, mă așteptam să aibă emoții evoluând în fața a mii de oameni, dar mi-a întrecut așteptările', a mărturisit Andreea Marin pentru playtech.ro.

Ștefan Bănică și Violeta 1SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 10)

Și Andreea Marin cântă la pian

Totodată, vedeta a mai mărturisit că Violeta îi moștenește pasiunea și cântă la pian, la fel ca ea. „Violeta urmează tradiția familiei, mama mea cânta minunat la pian și la acordeon, mi-a transmis această bucurie de a trăi prin muzică, în familia tatălui Violetei, precum știți, muzica înseamnă tradiție, dar chiar dacă ea a ales pentru viitorul ei să studieze Dreptul, este foarte talentată, scrie și compune minunat, nu doar cântă bine și cu pasiune la pian, face lecții de când era de-o șchioapă. Noi avem două piane acasă și dansul, muzica înseamnă mult pentru fiecare dintre noi', a mai spus Andreea Marin, pentru aceeași sursă menționată mai sus.

Lavinia Pîrva, superbă pe scenă alături de soțul ei

De pe scenă, alături de Ștefan Bănică, nu putea să lipsească nici soția sa, Lavinia. Aceasta și-a făcut apariția într-o rochie roșie, lungă superbă și a reușit să fure toate privirile. Cei doi au cântat și au dansat împreună și par la fel de îndrăgostiți ca în prima zi. „Ai întârziat puțin’, i-a spus Ștefan Bănică soției sale, după ce a prezentat-o, stârnind hohote de râs.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete