Cauți o copertină retractabilă? Află unde găsești sisteme de umbrire premiate

Atunci când începi să cauți o copertină retractabilă, vei descoperi diversitatea acestui tip de produs. Poate nu știai, dar pe piață există multiple tipologii: copertine necasetate și casetate, copertine basculante, copertine acționate manual sau mecanic și lista continuă, fără doar și poate. Indiferent care este produsul ce răspunde cel mai bine la nevoile tale, trebuie să ai în vedere producătorul sistemelor de umbrire. 

La nivel mondial, recunoscuți sunt Gibus (Italia) și Gaviota Simbac (Spania), a căror produse au fost premiate. Țîn pasul cu noutățile și reprezintă inovația în domeniu, ambii producători cu tradiție. Asta nu înseamnă că trebuie să treci granița pentru a cumpăra o copertina retractabila, pentru că se găsesc și în România.

Care sunt copertinele retractabile de ultimă generație pe care le găsești și în țară

Producătorul spaniol Gaviota a revoluționat piața acestor tipuri de produse. Vorbim, astăzi, despre copertine accesorizate – din fabrică – cu produse LED, integrate în brațele retractabile, ce au un farmec cu totul și cu totul deosebit. Acestea se folosesc prin intermediul unei telecomande și îți oferă un nivel sporit de confort. Brațele vin la pachet cu lanț sau funie dublă, având un unghi de înclinare ce variază între 0 și 90 de grade. Același producător îți pune la dispoziție două variante de copertine retractabile: casetate și necasetate. Prima categorie asigura un nivel optim de protecție panzei și brațelor, fiind o soluție optimă pentru design-ul minimalist. Pentru verile caniculare din România, aceste produse sunt extraordinare.

Când merită să optezi pentru copertinele basculante și unde se montează acestea

Copertinele basculante sunt acele sisteme de umbrire prevăzute cu două brațe laterale articulate. Ele sunt, astfel, ideale pentru ferestre, balcoane și terase mai mici, dar chiar și pentru verande. Se pot monta atât pe perete, cât și în tavan, pentru că vin la pachet cu brațe cu prindere laterală. Inclusiv această categorie de copertine îți aduce diversitatea pe care o cauți: poți opta pentru produse care se manipulează manual, dar și pentru produse care pot fi acționate automat, prin întrerupător sau telecomandă. Aceste copertine pot fi casetate sau necasetate. Dacă vrei să asiguri o protecție completă pânzei și brațelor, optează pentru design-ul minimalist al copertinei casetate și te vei putea bucura de toate avantajele.

Ce sunt copertinele de fațadă și de ce merită să le achiziționezi pentru verile toride

Copertinele de fațadă sunt, pur și simplu, perfecte ca soluții de umbrire a ferestrelor și a pereților de sticlă. Pânza se fixează, prin intermediul șnururilor metalice de ghidare, pe ambele părți. Dacă optezi pentru copertine pentru ferestre, acestea se vor monta la exterior, iar tu ai posibilitatea să optezi pentru acționarea standard manuală cu manivelă sau acționarea electrică prin intermediul întrerupătorului sau cu telecomandă. Și copertinele de fațadă pot fi casetate sau necasetate, iar opțiunile sunt de partea ta. Copertinele produse de Gibus au un sistem magnetic de închidere, ce se montează chiar și pe pardoseală sau pe perete. Sistemul de ancorare a șinei finale este de tip magnetic, de unde și eficiența acestuia.

Soraltechnik.ro vinde cele mai bune copertine, dar și tâmplărie lemn stratificat

Copertinele produse de Gibus (Italia) și Gaviota Simbac (Spania) se găsesc chiar acum în oferta celor de la Soraltechnik.ro, de unde poți comanda și ferestre din lemn. Calitatea și exigența definesc acest mediu de achiziție, apreciat de cumpărători pentru profesionalismul dovedit în mod constant. Merită!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial