Cauți modele de tatuaje pentru bărbați? Iată câteva sfaturi despre cum să alegi tatuajul perfect pentru tine

Pe Internet vei găsi sute, mii de tatuaje bărbați realizate în diferite saloane din țară sau peste granițe. Fiecare dintre ele, însă, ascunde o poveste, care diferă de la individ de la individ și care poartă amprenta simbolistică a deciziei de a-ți face un tatuaj. 

Așa că, înainte de a opta pentru un model standard de tatuaje barbati, citește câteva sfaturi care te vor ajuta să iei decizia mult mai ușor și să nu o regreți mai târziu, din diferite motive.

  1. Reflectă asupra motivației de a-ți face un tatuaj

Fiecare dintre noi are un motiv pentru care își dorește tatuajul. Unele persoane își doresc să iasă în evidență, altele vor să imortalizeze un moment personal și așa mai departe. Niciun motiv nu este greșit, dar faptul că îl conștientizezi te va ajuta să alegi modelul în cunoștință de cauză. Cei care vor să resimtă aprecierea celorlalți vor alege o zonă expusă, în timp ce persoanele care caută o modalitate de expresie a unor sentimente, trăiri sau amintiri, vor opta pentru o zonă intimă, deloc vizibilă. Oferă-ți suficient timp.

  1. Hotărăște-te asupra semnificației pe care vrei să i-o oferi

Cei care nu regretă decizia de a-și face un tatuaj și care, în timp, nu au optat pentru eliminarea sau acoperirea lui sunt cei care au atribuit o simbolistică tatuajului pe care și l-au realizat. Tatuajul devine, astfel, un indicator al unei anumite perioade din viața lor sau al unui moment cu totul și cu totul important. Fie că alegi un text, un desen, o reprezentare alb-negru sau o figură colorată, nu uita de mesajul pe care vrei să îl transmiți în jur prin tatuajul ales. Descifrarea lui trebuie să aibă o poveste importantă pentru tine.

  1. Încearcă să vizualizezi cum vei arăta și cum te vei comporta odată ce vei avea tatuajul

Este foarte important să faci acest exercițiu de imaginație, ca să îți testezi alegerea. Gândește-te, ținând cont de zona corpului pe care vrei să o tatuezi și de modelul pe care l-ai putea alege, dacă ți-ar fii rușine să mergi la serviciu. Ia în calcul impactul pe care l-ar putea avea tatuajul asupra carierei tale și asupra perspectivelor profesionale de viitor. Ține cont de cum te-ar impacta reacția celor din jurul tău și în ce măsură s-ar modifica relațiile tale sociale. Dacă te simți confortabil după acest exercițiu, mergi înainte. 

  1. Alcătuiește o listă cu modelele care ți-au plăcut și fă o selecție

Dacă oscilezi între mai multe modele de tatuaje și, pur și simplu, nu te poți hotărî, alcătuiește o listă din care să alegi ulterior. Atunci când le vei vedea într-un singur loc, te va ajuta. Vei putea face o comparație directă și să te lămurești ce anume ți s-ar potrivi mai bine și ce nu. Nu te limita doar la modelele de pe Internet, fii dispus să ceri și recomandarea experților din salonul unde te vei tatua. Spune-le care este motivația de a-ți face un tatuaj, care este opțiunea pe care o ai și ce variantă ți-ar putea recomanda ei.

Funkytattoo.ro, un salon tatuaje București extrem de recomandat 

Mare atenție la ce salon tatuaje Bucuresti vei alege. Dacă vrei să te asiguri că modelul va ieși perfect, exact așa cum și l-ai imaginat, optează pentru serviciile celor de la Funkytattoo.ro. 

Au o vastă experiență în domeniu, sunt extrem de creativi și respectă toate regulile sanitare, ca la carte. Poți vedea portofoliul lor!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial