Cauți autoclave Terra Food? Găsești doar la Precisa 

Pentru a duce o viață echilibrată și sănătoasă nu este suficient să mâncăm bio sau să luăm suplimente alimentare sau vitamine. Într-adevăr și acestea sunt importante, dar este bine și ne asigurăm și cum au fost acestea păstrate până au ajuns în farfuria noastră. 

De aceea e bine să ne aprovizionăm doar de la furnizorii de încredere care au testat produsele alimentare respective și le-au supus unor teste riguroase înainte de a le da drumul pe piața de consum. 

Astfel, unele alimente necesită nu doar testarea, dar și sterilizarea sau pasteurizarea lor, după caz. 

Acest lucru se poate face cu ajutorul unor aparate speciale, mai precis autoclave Terra Food. Unde se găsesc acestea și cum acționează ele asupra alimentelor veți afla în rândurile de mai jos. 

Firma Precisa, partener de încredere pentru cei care fac testări eficiente

De-a lungul timpului firma Precisa, cu pagina oficială precisa.ro, și-a câștigat un renume de partener de încredere, fie că a fost vorba de livrarea aparaturii și consumabilelor de laborator, fie de aparate speciale folosite pentru testarea diverselor materiale și produse. 

Atât materialele didactice și de protecție, cât și kiturile și testele rapide au fost printre cele mai comandate pentru analiză și testare, incluzând aici și autoclave pentru produse Terra Food

În felul acesta alimentele supuse testării au putut fi puse la vânzare cu toate certificatele de garanție în regulă. 

Orice producător de produse alimentare care se respectă ar trebui să își achiziționeze o autoclavă sau chiar mai multe, pentru procedeele de pasteurizare și sterilizare. 

Mai exact, ce înseamnă aceste două tehnici și la ce folosesc? 

Pasteurizarea și sterilizarea sunt tehnici menite să asigure conservarea alimentelor prin aplicarea unei anumite temperaturi. Scopul lor este să distrugă agenții patogeni, dar și sporii acestora care ar putea fi prezenți în alimente. 

Sterilizarea se aplică la carne, pește, legume și fructe. Acestea sunt așezate într-un recipient și supuse unor temperaturi de peste 100 de grade pentru o anumită perioadă de timp. 

Pasteurizarea este o tehnică care presupune încălzirea unui aliment la 72 de grade Celsius timp de aproximativ 15 sau 20 de secunde, apoi urmează răcirea rapidă la 4 grade Celsius. Metoda este folosită la mai multe categorii de produse, în special la lapte sau sucuri aromate. Temperatura scăzută permit aromelor să se mențină în interiorul produselor, iar potențialii germeni sunt distruși.

Autoclave verticale din seria Terra Food, livrate de Precisa, utile în aceste procese 

Acestea au mai multe proprietăți, necesare proceselor de sterilizare și pasteurizare a alimentelor. 

Astfel, un asemenea aparat are o capacitate de 170 litri, suficientă pentru o cantitate mai mare de alimente. Termostatele de siguranță și sistemul hidraulic de blocare a capacului asigură un mediu etanș pentru sterilizarea în siguranță. 

Atât carcasa externă, cât și camera de sterilizare și capacul sunt confecționate din inox rezistent. 

Cele 10 programe predefinite asigură o sterilizare eficientă, acestea fiind setate la trei temperaturi diferite, în funcție de alimentele introduse înăuntru. 

Autoclava este utilă pentru sterilizarea cutiilor de conserve, a sticlelor, a cutiilor și a recipientelor închise ermetic.  

Mai multe detalii despre aceste produse puteți afla de pe pagina oficială de la Precisa. 

Contact: [email protected]

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial