Cât de frumoasă este fiica lui Catrinel Menghia, la doi anișori!

Pe 25 februarie 2021, Caroline, fiica lui Catrinel Menghia, a împlinit doi ani. Catrinel este foarte activă pe rețelele de socializare și postează des fotografii cu micuța. Cele două petrec foarte mult timp împreună, iar Caroline este leită mama sa.

Catrinel postează adesea imagini cu fiica ei, iar imaginile cu micuța au cucerit internetul. Caroline Leon este adorabilă. Deși are doar doi ani, micuța pozează ca un adevărat fotomodel, moștenind nu doar trăsăturile frumoase ale mamei ei, ci și talentul.

Modelul și actrița română Catrinel Menghia este renumită pentru aparițiile sale în numeroase reviste de modă de top din întreaga lume. În prezent, este într-o relație de aproape 9 ani cu producătorul italian de film Massimiliano Di Lodovico. Cei doi au împreună o fiică, Caroline Léon, născută în luna februarie a anului 2019.

Regina frumuseții Catrinel Menghia s-a născut la 1 octombrie 1985, la Iași, România. A crescut la Iași cu părinții și frații ei. Este cunoscută și sub numele de Catrinel Marlon și Cat Marlon. În timpul copilăriei, Catrinel era interesată de modeling, așa că părinții ei au susținut-o în această direcție.

Frumosul model a fost căsătorită cu Massimo Brambati, însă după șase ani de căsătorie au divorțat. Motivul separării, potrivit declarațiilor lui Catrinel, a fost infidelitatea bărbatului.

„A fost o iubire care a crescut treptat. Noi ne-am cunoscut într-un an în care se punea accent pe acte. În Milano, poliția controla lumea pe stradă pentru permisul de ședere.

El m-a întrebat atunci dacă mă voi mărita vreodată cu el. I-am zis că nu știu, da, când o să fiu mai mare, nu știu. Mi-a spus: «Uite ce se întâmplă aici, cu românii, nu sunt bine primiți și vezi toate controalele astea, hai să ne căsătorim».

Cam așa a fost. A fost de pe o zi pe alta. M-am îndrăgostit aşa de el și de situație. Avea un copil mic.

Mă păcălea pe mine că, de fapt, fetița stă mai mult cu el pentru că mama nu prea o vrea.

Am zis că poate să fie copilul meu. Vedeam așa o familie deja pregătită, a mea.

Au fost șapte ani frumoşi de căsnicie şi după aceea s-au întamplat nişte lucruri neplăcute', a declarat Catrinel Menghia, în urmă cu ceva timp.

 

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete