Catinca Roman suferă de depresie: „Eu am fost la un specialist, mi-a dat tratament medicamentos”. Oana Roman i-a reproșat că nu a vizitat-o pe mama lor

Catinca Roman a anunțat că suferă de depresie, după ce Oana Roman i-a făcut în repetate rânduri reproșuri că nu a mers la centrul de recuperare să o viziteze pe mama lor, Mioara Roman. Într-un interviu pentru Click, vedeta spune că nu se simte bine, nici nu are voie să conducă.

Starea prin care trece Catinca Roman se datorează pierderii tatălui ei. Ea nu își poate reveni după pierderea suferită și a apelat la ajutor specializat. „Sunt pe pastile, pe antidepresive, de când a murit tata. Nu am putut să trec peste dispariția lui, deși la început așa se părea. Eu am fost la un specialist care m-a diagnosticat cu o depresie serioasă și mi-a dat tratament medicamentos. Trebuie să treacă ceva timp ca să-și facă efectul', a explicat Catinca Roman, care nu mai locuiește singură.

„M-am mutat la fiica mea, Calina, pentru că, pur și simplu, eu nu am putut să mai stau singură în casă. Culmea, eu care, de felul meu, sunt mai solitară așa. Toată viața am stat singură. Calina a văzut însă că mă simțeam rău și a încercat din răsputeri să mă scoată din depresie', a mai zis pentru Click Catinca Roman.

catinca-roman-depresie-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

După ce Oana Roman a atacat-o pe Catinca Roman că nu merge la mama lor, ea se apără acum, spune că îi pasă de mama ei, însă starea sa nu îi permite să ajungă la ea. „Mama este tocmai în Snagov, iar eu sunt sub tratament antidepresiv și nu mai pot să conduc până la ea la centru unde este internată. Când iei pastile așa de puternice, nu poți să mai conduci, este specificat și în prospect. Nu m-am fofilat deloc să merg s-o văd, că nu am de ce. Pentru mine, familia a fost foarte importantă, dar lucrurile nu au mers prea bine pe partea asta în ultimii ani și asta m-a consumat foarte tare', spune vedeta.

Și a continuat: „Eu m-am implicat în alegerea unui nou centru pentru mama. Ea a avut două episoade destul de rele. Puteam să o pierdem de atunci. Eu, inițial, nu am vrut să-i spun că a murit tata, dar ea a aflat de la televizor, de la știri. Plus că e complicat s-o văd pe mama în starea în care este acum. M-am gândit că nici ei nu i-ar face bine să mă vadă așa. Ea este o fire foarte senzorială, simte tot, ar fi simțit și starea mea proastă'.

Mioara Roman e internată de o bună perioadă de timp într-un centru de recuperare, ea se confruntă cu mai multe probleme de sănătate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete