Câți români doresc să apeleze la servicii de televiziune și internet în anul 2022? Iată ce spun studiile!

La momentul actual, majoritatea românilor au în locuința cel puțin un televizor. Serviciile de televiziune pot pune la dispoziția clienților sute de posturi, atat românești, cat si straine, ce îmbină absolut toate categoriile și genurile: stiri, sporturi, politica, divertisment, filme, documentare, muzica și așa mai departe.

Ca urmare, nu este de mirare ca oamenii aleg să petreacă tot mai mult timp în fata televizorului. După o zi grea de munca, este de înțeles ca majoritatea indivizilor aleg să-și petreacă seara vizionand un film sau un show de divertisment pentru a se putea relaxa.

Totuși, unii romanii ar putea să-și pună următoarea întrebare: câți cetățeni apelează la serviciile operatorilor de televiziune în 2022?

Câți oameni sunt abonați la un operator TV, conform studiilor de pe piață?

În urma unor studii de specialitate, bazate pe statisticile obținute de la operatorii de televiziune, s-a dovedit faptul ca cca. 99,6% din locuințele românilor sunt abonate la astfel de servicii. În urma unor sondaje telefonice telefonice, procentul s-a conformat realității. 

Citește și: Cum Alegi Un Furnizor De Servicii Internet?

S-a realizat un studiu de caz în cadrul căruia au fost apelați 100 de români. În urma încheierii studiului, s-a observat ca 96 dintre aceștia au confirmat ca sunt abonați la serviciile unor operatori de televiziune. 

Observand cifrele anterioare, se poate deduce ușor că firmele prezente pe piață se află într-o continuă competiție acerbă. Ca urmare, majoritatea vor căuta să pună la dispoziție servicii și oferte cât mai calitative și benefice pentru client. Un exemplu, in acest caz, îl constituie un pachet televiziune și internet. La momentul actual, aceste două tipuri de servicii se află la mare căutare. Din acest motiv, tot mai multe firme vor încerca să le combine într-o ofertă cât mai avantajoasă.

În ce oraș sunt cei mai mulți utilizatori?

Orașul cu cea mai mare clientelă, după cum era de așteptat, este Bucurestiul. Urmărind numărul de populație prezentă, acest aspect nu trebuie să surprindă. Ca urmare, există 9 operatori care pot oferi servicii de internet și televiziune în București.

In concluzie, după cum se poate observa, la momentul actual, majoritatea românilor apelează la servicii de televiziune.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial