Câți bani primește Zanni să participe la Survivor All Stars. Suma nu este deloc una mică

Zanni participă la Survivor All Stars și este pregătit să câștige din nou competiția din Republica Dominicană. Artistul este plătit regește de către șefii de la PRO TV.

Zanni, unul dintre concurenții îndrăgiți de la Survivor România, a reușit să cucerească inimile telespectatorilor și să obțină un loc în echipa Faimoșilor de la All Stars 2024. Informații obținute de FANATIK arată că Zanni se numără printre cei mai bine plătiți Faimoși, chiar dacă nu depășește onorariul impresionant al lui Jador.

Conform surselor, Zanni ar încasa săptămânal peste 5.000 de euro de la Survivor. Această sumă, deși poate părea modestă în comparație cu onorariul record al lui Jador (care ar urca la 10.000 de euro pe săptămână), este impresionantă din perspectiva angajamentului său pe termen lung în competiție. Concurentul se așteaptă să ajungă în fazele finale ale competiției, pregătindu-se să petreacă peste 20 de săptămâni în Republica Dominicană.

Calculând această perioadă extinsă de participare, Zanni ar putea câștiga peste 100.000 de euro doar din onorariul său, la care speră să adauge și marele premiu oferit de Survivor, în valoare de 100.000 de euro. Cu un total potențial de peste 200.000 de euro, Zanni este determinat să facă istorie în competiția de supraviețuire. Faimosul este hotărât să ducă la bun sfârșit această provocare și să demonstreze că este un adversar de temut în competiția Survivor România.

Zanni (5)SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 10)

Cine sunt concurenții de la Survivor All Stars

Primii concurenți sunt, de acum, cunoscuți! Din echipa Faimoșilor, în acest an, vor face parte: Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4). 

Din tabăra albastră, a Războinicilor vor fi: Alex Delea (sezonul 3), Iancu Sterp (sezonul 1), Relu Pănescu (sezonul 3), Robert Moscalu (sezonul 4), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Lola Crudu (sezonul 1), Ștefania Ștefan (sezonul 3), Alexandra Duli (sezonul 3), Maria Lungu (sezonul 4) și Maria Chițu (sezonul 1). 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete