Câți bani costă o casă construită de Dorian Popa. Cântărețul are complex rezidențial: „Investiția e colosală”

Dorian Popa, care e cântăreț, vlogger, actor, activează în domeniul imobiliar. După ce și-a construit propria casă, el a cumpărat teren lângă București, acolo unde construiește un cartier rezidențial. S-a aflat cu cât poate fi cumpărată o vilă la „Hâtz Residence'.

Dorian Popa construiește de zor la complexul său rezidențial aflat în zona Domnești din Capitală. Totuși, prețul pe care îl cere Dorian Popa pentru casele sale nu este deloc mic: circa 200.000 de euro va trebui să plătească cineva care vrea să locuiască aici, scrie Fanatik.

„Aștept ziua în care toate aceste investiții se vor întoarce. Cât de frumoasă o să fie ziua aia. În domeniu ăsta nu e deloc ușor să investești, dar este frumos, este al naibii de recompensant, dar este extrem de greu.

Greu pentru că bagi, bagi, bagi, mai ales când lucrezi în stilul în care lucrăm noi. Este foarte greu pentru că investiția este colosală. Am trecut cu brio de investiție… peste 500.000 de euro', a dezvăluit Dorian Popa pe pagina sa de Youtube.

dorian-popa-complex-rezidential-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Casele nu sunt finalizate, sunt încă în construcții. Cu toate acestea, Dorian Popa a anunțat că nu se oprește aici, are un plan și mai măreț. Acum a construit șase case, are în plan încă șase, însă în viitor vrea un cartier rezidențial cu 60 de locuințe.

„Mă ocup de Hâtz Residence, am deja șase case cu care am ajuns la finisaje, între timp proiectul Hâtz Residence a ajuns de la case la alb la case pe care le voi vinde full mobilate și la cheie. Pe lângă cele șase case mi-am mai cumpărat un teren pentru alte șase, așa că voi avea douăsprezece case pentru început. Planul cel mare, dacă tot vorbim despre exclusivități, este că am găsit un teren de 8.000 de metri pătrați și, dacă revenim la normalitate, dacă ieșim din COVID și din pericolul unui război nuclear, vreau să dau drumul la încă 60 de case', a mai spus el pentru fanatik.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete