Câți bani câștigă Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu. Vedeta are propria firmă: „Eu muncesc mai mult decât un angajat”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt amândoi jurnaliști. Dincolo de carieră, ei sunt soț și soție, au și trei copii. S-a aflat acum ce venituri au aceștia, câți bani câștigă din firma lor.

Cristina Șișcanu a dezvăluit într-o postare mai veche pe Instagram cât de mult muncește. „Eu muncesc mai mult decât un angajat care lucrează de la 8 la 5. (…) Câştig suficient de mulţi bani şi o să-ţi spun sincer: din banii pe care îi câştig, fac din când în când câte o investiţie în accesorii de brand şi pun şi bani deoparte pentru şcoala Petrei.

Eu şi Mădălin avem o companie care se ocupă de producţie video şi ne gestionăm resursele astfel încât să reuşim să acoperim toate planurile', spunea Cristina Șișcanu.

La „Bravo, ai stil', acolo unde a fost concurentă, vedeta se lăuda că are câștiguri și din diversele campanii în mediul online. „500, 700 de euro, depinde. Chiar vreau să vă spun că mi-a părut rău că am cerut o dată aşa de puţin pentru că a fost un video pe care l-am postat şi pe facebook şi a făcut peste un milion de vizualizări', spunea creatoarea de conținut.

cristina-siscanu-madalin-ionescu-bani-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Conform fanatik.ro, compania condusă de soția lui Mădălin Ionescu, Mega Life Vision, are ca obiect de activitate producție cinematografică, video și programe de televiziune.

Cifra de afaceri declarată de Cristina Șișcanu pentru firma ei și a lui Mădălin Ionescu a crescut, față de anul anterior, cu peste 350% și a ajuns la peste 680.000 de lei, adică aproximativ 136.000 de euro, bani din care a plătit și salariul singurului angajat.

Profitul a fost de aproape 280.000 de lei, adică aproximativ 55.000 de euro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete