Câți bani a primit Bianca Drăgușanu pentru a participa la Asia Express: „M-au momit cu bani mulți”

Bianca Drăgușanu a participat la Asia Express alături de sora ei, Oana. Iubita lui Gabi Bădălău a dezvăluit câți bani a primit pentru a participa la show-ul de la Antena 1.

Bianca Drăgușanu nu a rezistat prea mult la Asia Express și a venit acasă după doar două săptămâni. Vedeta nu și-a dorit premiul cel mare, ci a vrut să bifeze această experiență. Iubita lui Gabi Bădălău nu mai dorește să participe niciodată la un astfel de show și a mărturisit câți bani a primit de la Antena 1 pentru a veni la emisiune.

„La Asia Express m-au momit cu bani mulți. M-am dus cu sora mea. Ea mai voia să stea. Îmi dădeau 50.000 de euro pentru două săptămâni. Am plecat cât am putut de repede. Le-am zis că nu mă mai prind pe acolo', a povestit Bianca Drăgușanu pentru CANCAN.RO, cu ocazia unui eveniment monden.

Fosta soție a lui Victor Slav nu mai vrea să audă de niciun reality show și spune că nu ar mai accepta niciun proiect de acest gen indiferent de suma care i se oferă.

„Nu m-aș mai duce la niciun astfel de show, nici la Survivor, nici la America Express. Nici măcar pentru un million de euro. Eu nu-s săracă, nu am nevoie. Sunt foarte bine cu viața mea! Mă iubesc așa cum sunt!', a completat aceasta.

Bianca-Dragusanu-peruca-3-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Bianca Drăgușanu a revenit la TV

După o pauză de câțiva ani, Bianca Drăgușanu revine pe micul ecran cu o emisiune pe care până acum o prezenta doar în mediul online, pe Youtube. Din aprilie, ea își dă întâlnire cu fanii și pe micul ecran.

„Detectorul de miciuni', emisiunea prezentată de Bianca Draguşanu, va aduce în faţa publicului, în fiecare sâmbătă seară, de la 22:00, invitaţi din industria de entertainment şi cei mai cunoscuţi influenceri. Întrebările îndrazneţe şi reacţiile invitaţilor conectaţi la detectorul de minciuni creează adevărate momente de amuzament şi relaxare, un melanj perfect pentru serile de sâmbătă.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete