Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas, mesaj după 23 de ani de căsnicie: „Fie ca dansul nostru să nu se termine niciodată”

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas sărbătoresc 23 de ani de când sunt soț și soție!

Actrița, în vârstă de 54 de ani, a transmis un mesaj emoționant pe Instagram în weekend, care a prezentat fotografii de la nunta celor doi din 2000 și alte momente importante din relația lor de-a lungul anilor.

“Astăzi sărbătorim 23 de ani de căsătorie ❤️ Dragă Michael, Premiul tău Nobel pentru Pace te așteaptă😂😘❤️”, i-a scris Zeta-Jones soțului ei, în vârstă de 79 de ani. “Te iubesc… din partea scumpei tale soții, o medalie de onoare cu stea de aur😘”, scrie People.

Douglas a distribuit, de asemenea, pe pagina sa de Instagram o postare cu o imagine în care cei doi dansează împreună.

„La mulți ani, 23 și eu, draga mea @catherinezetajones. Abia aștept să vină 24! Aniversare fericită ❤️ #23years”, și-a titrat el postarea.

Sub postarea lui Douglas, Catherine Zeta-Jones a împărtășit un mesaj dulce pentru soțul ei: “Te iubesc, iubitule, fie ca dansul nostru să nu se încheie niciodată❤️”, mai scrie sursa citată anterior.

catherine-zeta-jonesSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

Mai mulți prieteni și fani i-au felicitat pe cei doi pe rețelele de socializare, inclusiv Martha Stewart, care și-a amintit că a participat la nunta cuplului în urmă cu peste 20 de ani.

“Ați avut o nuntă foarte frumoasă”, a scris ea sub postarea lui Zeta-Jones. “Și vă amintiți Ziua Recunoștinței la casa producătorului Joel Silver din Carolina de Sud cu un an înainte?”.

În afară de aniversarea de acum și de ziua lor de naștere în aceeași zi, în septembrie, Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones au avut multe de sărbătorit în acest an. În august, au sărbătorit cea de-a 23-a aniversare a fiului lor Dylan, împărtășind postări emoționante în onoarea lui.

“La mulți ani, Dylan! Fie ca noul tău an, să-ți aducă bucurie, imaginație și iubire”, a scris Douglas pe Instagram, în timp ce a semnat: “Cel mai mare fan al tău, tata”.

Și în timp ce Catherine Zeta-Jones a comentat “La mulți ani, boy❤️” sub postarea soțului ei, ea a împărtășit și un mesaj propriu pe contul ei. Actrița, care este, de asemenea, mama fiicei Carys, în vârstă de 20 de ani, cu Douglas, a împărtășit o imagine cu Dylan când era bebeluș.

“Astăzi, în urmă cu 23 de ani, s-a născut băiatul meu @dylan__douglas”, a scris ea. “El este darul care continuă să dea, iar și iar și iar și iar și iar. Te iubesc, love♥️.”

Douglas este, de asemenea, tatăl fiului Cameron, în vârstă de 44 de ani, pe care îl împarte cu fosta sa soție, Diandra Luker.

Foto: Instagram

A apărut revista Avantaje ediția de noiembrie 2023. Luna aceasta vă surprindem cu un număr cu adevărat special, cu un DOSAR în care dezbatem tulburările de personalitate cele mai des întâlnite, cu subiecte de sănătate considerate tabu dar și cu invitați- surpriză:

EXCLUSIV AVANTAJE:

CRISTIAN DIACONESCU – Diplomat de carieră și fost ministru de externe, totul pornind de la o bază juridică, Cristian Diaconescu poate oferi context pentru cele mai „fierbinți' subiecte ale zilei. În interviul Din ediția de noiembrie poți citi o sinteză a ceea ce înseamnă rolul României în UE, fenomenul fake news, dar și noile direcții de dezvoltare – cum ar fi energia verde și folosirea inteligenței artificiale.

DOSAR SPECIAL – Tulburările de personalitate

Cauzele exacte ale tulburărilor de personalitate nu sunt pe deplin înțelese, dar se crede că o combinație de factori genetici, chimici și de mediu pot contribui la dezvoltarea lor.

PARANOICUL – Personalitatea paranoică nu este un caz de nebunie, este doar un om cu o înclinație permanentă spre suspiciune și neîncredere.

HISTRIONICUL – În prima zi, pare charismatic, te vrăjește. A doua zi, te cam obosește.

A treia zi, deja ai vrea să-l tragi din priză. Cine să fie? Un individ cu personalitate histrionică.

PERFECȚIONISTUL – „Dușmanul binelui e mai binele', se spune. Cel care nu este niciodată mulțumit riscă să nu-și termine treaba la timp. În plus, îi critică la nesfârșit pe cei din jur. Rău pentru el, rău pentru toată lumea.

DEPENDENTUL – Dacă te sufocă, poți să te scuturi de el și să scapi. Dar ce se va întâmpla cu el după aceea? Dependentul este expus unor riscuri dintre cele mai grave.

DEPRESIVUL – Cum să ne purtăm cu personalitatea depresivă atunci când face parte din viața noastră? Dacă se leagă de evenimente concrete, dacă are cauze certe, dacă este o stare temporară, depresia este o maladie. Dacă este un fel de a fi permanent al cuiva, vorbim despre o personalitate dizarmonică de tip depresiv.

Vrei să te bucuri de o căsnicie fericită? Atunci fii foarte atentă la primul și cel mai important pas pentru reușita în doi: alegerea partenerului de viață! Vă plac aceleași lucruri și vă ghidați în viață după aceleași valori? Cu siguranță, el va fi alesul! Sau poate că, deși nu vă înțelegeți întotdeauna, vă completați reciproc – doar știe oricine, contrariile se atrag.

Ești prizoniera dragostei? Când ne îndrăgostim, viața noastră gravitează în jurul persoanei iubite și pare că nimic altceva nu mai există în jur. Dar dragostea nu înseamnă acapararea unuia de către celălalt. Viața fiecăruia are o multitudine de fațete pe care nu le putem neglija, oricât de mult am fi preocupați de partener și de dragostea pentru el.

Citește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete