Andreea Marin neagă că Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Bănică, va juca în „Liceenii”: „Nu are vârsta potrivită pentru așa ceva”

După ce s-a aflat că Violeta va juca în „Liceenii', Andreea Marin neagă că fiica ei va apărea în film. Fosta prezentatoare TV spune că fata ei și a lui Ștefan Bănică are alte priorități.

La 40 de ani de la lansarea filmului Liceenii, criticul Irina Margareta Nistor a afirmat că pelicula va fi relansată, dar într-o nouă distribuție. În rolurile principale ar apărea copiii lui Ştefan Bănică Jr., Radu Ștefan și Violeta.

Andreea Marin neagă că fiica ei și a lui Ștefan Bănică Jr. va juca în „Liceenii'. De asemenea, vedeta susține că Violeta nu are vârsta potrivită pentru o astfel de peliculă și prioritățile sale sunt altele.

Informația e greșită, Violeta nu are vârsta potrivită pentru așa ceva, are alte priorități acum', a declarat Andreea Marin, în exclusivitate pentru Fanatik.

andreea-marin-si-violetaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Liceenii', din nou pe ecrane

O parte din distribuția filmului a fost reprezentată de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin și Tudor Petruț. Acum aceștia vor preda ștafeta tinerilor pentru a filma o nouă serie a filmului, iar surpriza majoră este reprezentată de numele acestora. Astfel, Irina Margareta Nistor a dezvăluit cine vor fi vedetele care le vor lua locul Oanei Sârbu și lui Ștefan Bănică Jr.

„Dau o veste bună. Se va face o serie nouă din «Liceenii». Cu băiatul lui Mihai Constantin, cu băiatul și fata lui Ștefan Bănică și, sper, cu nepotul lui Corjos, care este muzician și care este un băiat foarte frumos’, a spus Irina Margareta Nistor vineri, 21 octombrie 2022, la Radio România București FM, potrivit a1.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete