Cu ce se ocupă, de fapt, soțul austriac al Ancăi Dumitra. Manfred Spendier deține o funcție importantă

Acum s-a aflat cu ce se ocupă, de fapt, soțul austriac al Ancăi Dumitra. Actrița e cunoscută publicului larg pentru rolul ei din serialul „Las Fierbinți', dar și din filme și seriale de teatru, însă Manfres Spendier e un personaj nou în peisajul monden din România.

În vârstă de 46 de ani, soțul austriac al actriței Anca Dumitra este directorul General al Titan Machinery Europa de Est, o companie care se ocupă cu producerea utilajelor agricole, scrie protv.ro. Manfred Spendier a vorbit acum ceva vreme într-un interviu pentru revista-ferma.ro despre activitatea lui.

El s-a descris drept un simplu fermier, ajuns temporar într-o funcţie înaltă. De asemenea, omul de afaceri a povestit despre pasiunea sa pentru motocross, iar visul lui Manfred este ca peste câțiva ani să se ocupe de ferma familiei din Austriei.

„Acolo deţinem 40 de hectare de teren pe care cultivăm grâu şi porumb; de asemenea, creştem vaci de lapte, porcine şi oi. Îmi place agricultura, încă din adolescenţă m-am implicat în activităţile fermei. Am muncit mult în trecut şi am condus diferite utilaje. Era clar că asta îmi doream şi trebuia să continui să merg pe acest drum, aşa că m-am decis să urmez studiile în domeniu şi am devenit inginer tehnic de utilaje agricole', spus el pentru sursa menționată.

„Eu provin dintr-o zonă de munte, iar când intru într-un oraş mare, precum Viena sau oricare altul, nu mă simt prea bine, doresc să evit agitaţia cotidiană. Motiv pentru care mi-am cumpărat o casă aproape de zona Otopeni', a mai povestit omul de afaceri.

S-au căsătorit religios pe 29 aprilie

Anca Dumitra s-a căsătorit sâmbătă, 29 aprilie, cu ales inimii sale. Geanina din Las Fierbinți, așa cum este cunoscută de fani, a purtat o rochie de mireasă superbă.

Anca Dumitra și Manfred Spendier sunt împreună de mai mulți ani, însă s-au afișat împreună abia anul trecut. Actrița și-a unit acum destinele în fața lui Dumnezeu cu partenerul ei. Petrecerea a avut loc la un restaurant situat într-o zonă emblematică și exclusivistă din Nordul Capitalei, iar invitații s-au simțit de minune.

Anca Dumitra a purtat o rochie tip sirenă, cu un voal lung până în pământ. Actrița a optat pentru un machiaj în nuanțe de maro, iar pentru ruj nu a ales o nuanță extravagantă. De la petrecere nu au lipsit nici colegele sale din „Las Fierbinți’, astfel că Ecaterina Ladin și Luminița Bucur i-au fost alături în ziua cea mare.

Anca Dumitra s-a căsătoritSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 9)

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete