Cătălin Măruță, probleme de sănătate. Prezentatorul TV va fi supus unei operații chirurgicale: „S-a întâmplat pur și simplu”

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV. Acesta apare pe micile ecrane de mai bine de două decenii și a reușit să-și construiască o carieră fabuloasă. Dincolo de aspectul profesional, prezentatorul TV se poate declara un bărbat împlinit și pe plan personal. Împreună cu Andra formează una dintre cele mai trainice familii și de foarte multe ori împărtășește cu fanii lui de pe Instagram momente din viața lor și a copiilor lor.

Cu toate acestea, cum nimic nu este perfect în viața nimănui, Cătălin Măruță se confruntă cu câteva probleme de sănătate. Acesta va fi nevoit să se opereze la picior din cauza unei rupturi de ligamente.

„Nu te mai simți ca la 20 de ani, normal, numai că problema mea este de la niște ligamente încrucișate rupte, pe care, de obicei, le rup oamenii care fac sport de performanță. Numai că la mine s-a întâmplat pur și simplu.

În vacanța de vară, mă jucam cu fiul meu pe plajă, m-a prins piciorul pivotat, neîncordat, m-a lovit un val foarte puternic și mi-a rupt ligamentele încrucișate. Va trebui să mă operez ceea ce va fi foarte distractiv. Aici, în România, 100% o să fac operația. Am și vorbit cu doctorul, e totul pregătit. Timp să am ca să mă duc să fac', a susținut Cătălin Măruță, potrivit EGO.

Prezentatorul TV are unele momente în cadrul emisiunii când face farse invitaților. Ei bine, de data aceasta, după 15 ani, a fost rândul lui să fie „victima'. Astfel, colegii i-au spus că medicul fostului președinte al Americii, Donald Trump, vine în România și-l va putea consulta și pe el.

„Măi, nene, s-a întâmplat! Efectiv după 15 ani mi-au făcut super farsă colegii mei. Știi ce e mai prost? Nicio secundă nu m-am prins și mi-am dat seama ce înseamnă când ai o problemă de sănătate și vrea cineva să-ți spună că îți găsește rezolvarea. Uiți că poate să fie vreo cameră să te filmeze.

Când m-am dus, primul lucru i-am zis, că mai fusesem la o grămadă de ortopezi, dacă să rămân în chiloți. El mi-a zis să nu. Atunci mi-am zis și eu că cine știe cum o privi el să vadă genunchiul. Până în India nu mă duceam, asta garantez, dar îmi era foarte mare rușine de doctor.

A venit omul din America, cine știe ce probleme are și omul ăsta sau cum privește el medicina asta alternativă și îmi era rușine de el ca să îi spun prietenului meu, doctorul Gican, dacă a luat-o razna, unde l-au găsit pe nebunul ăla, cum să mă duc așa. Nu găseam momentul. Oricum, extraordinar, m-au păcălit. Nicio secundă n-am bănuit!', a povestit acesta, potrivit sursei citate.

Cătălin Măruță face recuperare medicală de foarte mult timp. Acesta le-a arătat fanilor de pe Instagram de nenumărate ori clinica unde mergea pentru exerciții, sperând că nu va fi nevoie de intervenție chirurgicală.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete