Cătălin Botezatu lansează o afacere în străinătate în 2022. Despre ce e vorba: „Am văzut spații de magazine și am avut diferite întâlniri cu arhitecți”

În vârstă de 55 de ani, Cătălin Botezatu are mari planuri pentru cariera lui profesională. Acum s-a aflat că pregătește o afacere în străinătate pentru 2022.

Clara Rotescu, Cătălin Botezatu și alți cinci parteneri de afaceri au în plan să deschidă în mai multe locații din Emiratele Arabe Unite magazine cu haine, pantofi, accesorii create de designeri români, transmite Click, citată de Libertatea.

Cătălin Botezatu și Clara Rotescu s-au arătat incântați de acest nou proiect care speră să fie gata până în septembrie 2022. „Suntem în Dubai până pe 23 decembrie. Numai noi, iar între discuții despre afaceri, dar ne și relaxăm. Ieri ne-am dat pe tiroliană, facem plajă, mergem la căutătorii de perle. Avem treabă în Dubai pentru că vrem să deschidem un magazin multibrand de designeri români din septembrie, în mai multe locuri în Emirate.

Deocamdată am văzut spații de magazine și am avut diferite întâlniri cu arhitecți. Am îmbinat utilul cu vacanța. Suntem o echipă de 7 oameni și suntem numai în întâlniri peste întâlniri, însă avem timp și pentru distracție, pentru că îmbinăm utilul cu plăcutul', au povestit cei doi.

catalin-botezatu-afacere-in-emiratele-arabe-unite-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Adevărul despre presupusa avere de 100 de milioane de euro a lui Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați designeri din România. Creatorul de modă se bucură de un adevărat succes de zeci de ani, hainele lui fiind apreciate și în țară, dar și peste hotare. Acest fapt i-a adus și adevărate câștiguri financiare despre care a făcut dezvăluiri acum. Conform unor zvonuri apărute în presă, designerul ar avea o avere de 100 de milioane de euro.

Acesta a vorbit despre partea financiară și a comentat subiectul. Cătălin Botezatu a declarat că nu știe câți bani a adunat până în acest moment. Acesta a mărturisit că este posibil să aibă o averea de 100 de milioane. „Nici nu știu ce sume se vehiculează. Nu știu dacă am 100 de milioane de euro, nu cred, poate! Dacă Ilinca Vandici a făcut un milion… Nu o să comentez niciodată sume pentru că banii mi se par vulgari din toate punctele de vedere’, a declarat Cătălin Botezatu, conform bzi.ro.

Chiar dacă pandemia i-a afectat afacerile, Cătălin Botezatu a încercat să se reinventeze, să atragă clienții. „Am deschis un magazin la Londra, există Vigo London. Încercăm să ținem toate magazinele pe linia de plutire, inclusiv cele din mall-uri, avem magazine în toate mall-urile din București și din țară’, a mai spus Cătălin Botezatu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete