Cătălin Botezatu îi ia apărarea Oanei Roman și îl face de râs pe Marius Elisei: „Bărbații români din ziua de azi mi se par lași”

Cătălin Botezatu e foarte bun prieten cu Oana Roman, căreia i-a luat apărarea, în scandalul ei cu Marius Elisei. Fostul soț al vedetei a spus că și-a dorit împăcarea cu ea de dragul copilului ei, nu datorită iubirii pe care i-a purta. Ea l-a contrazis, arătând mesajele când acesta îi declara iubirea.

„O cunosc pe Oana Român de când era foarte tânără, pe la 14 sau 15 ani. Așa că mi-e și ușor, și greu să vorbesc despre ceea ce trăiește ea în ultima vreme. Știu foarte bine, inclusiv din propria experiență, cât de greu trebuie să-i fie în această perioadă.

Și mai știu și cât e de greu să te implici în viața altuia și să-i oferi un sfat. Sau o idee, că poate cuvântul sfat ar putea deranja pe unul sau pe altul', a declarat pentru Cancan Cătălin Botezatu, care i-a criticat pe unii bărbați, mai ales pe cei care au soții deștepte.

„Bărbații români din ziua de azi mi se par lași. În loc să te mândrești că ai alături o femeie puternică, inteligenta și încă în putere, tu preferi să bați în retragere. Dar ăștia sunt bărbații noștri, în marea lor majoritate, din ziua de azi.

Bat în retragere! Se tem deo relație cu o femeie mai deșteaptă ca ei! Așa că, deși știu că nu e bine să te implici în chestiuni delicate, iar Oana e una dintre prietenele mele de suflet, îi spun direct că poate ar fi mai bine să se detașeze și să accepte că ar trebui să deschidă un capitol nou în viața sa!', susține Cătălin Botezatu.

Oana Roman și Marius EliseiSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

În același interviu, Cătălin Botezatu a și lăudat-o pe Oana Roman pentru calitățile ei și a sfătuit-o să treacă rapid peste despărțirea de Marius Elisei și să își găsească un iubit. „Oana e o femeie cultă, educată și de multe ori autoeducată, care a cunoscut și frumusețea, dar și răutatea vieții.

Ea nu merită să mai stea într-o poveste care i s-a părut foarte frumoasă la un moment dat, dar din care în prezent pare să nu mai fi rămas prea multe. Or, în asemenea cazuri, trebuie să fii puternic și să-și oferi șansa unui nou început. Oana e tânără și deșteaptă ca să-și ofere șansa unui nou capitol. Ea poate fi cu oricine altcineva. Nu trebuie să se teamă de nou și să fie la fel de puternică așa cum o știu eu și o știu și mulți alți prieteni din anturajul ei', a încheiat Cătălin Botezatu.

Auzind aceste declarații, Oana Roman a reacționat: „Cătălin Botezatu, te iubesc! Și mulțumesc pentru prietenia ta neștirbită de peste 30 de ani'.

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive’

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete