Cătălin Botezatu e în scandal cu un stilist de la Pro TV. Neculai Stanciu: „El e în două zone, ori cum costum, ori cu cârpele astea obosite”

Apariție lui Cătălin Botezatu de la un eveniment monden din București a fost criticată de Neculai Stanciu, stilistul de la Pro TV. Tânărul a numit hainele purtate de celebrul designer „cârpe obosite' și a afirmat că apariția acestuia „detronează toate aparițiile lui în costum', transmite fanatik.ro.

„El e în două zone, ori cum costum, ori cu cârpele astea obosite, cu șnururi, cu trenă din aia de turturică, rândunică, știți, tricourile alea la băieți, din nu știu ce modă din asta urbană.

Eu îl văd foarte bine în zona de costume, când intră Cătălin Botezatu îmbrăcat în costum, cu atitudine, e ce trebuie. Când intră așa, practic, ținuta asta detronează toate aparițiile lui în costum', este declarația făcută de Neculai Stanciu la Pro TV.

Pentru Fanatik, Cătălin Botezatu a avut o reacție în urma afirmațiilor făcute de Neculai Stanciu. „Încep prin a-i spune domnului Neculai Stanciu, deși nu-l cunosc foarte bine, eu nu mi-aș permite să comentez apariția unui designer, pentru că atunci când nu cunoști brandurile și numele acelor cârpe obosite pe care le poartă, este normal să nu te hazardezi în a face astfel de declarații', a declarat Cătălin Botezatu.

catalin-botezatu-neculai-stanciu-stilist-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

„În primul rând, cârpele obosite la care face referire, partea de sus aparține unui celebru brand japonez, extrem, extrem de exclusivist și la fel de scump, pantalonul este un pantalon Valentino, cu țesătură cu dublă vipușcă din piele naturală.

Ghetele din picioare care da, nu au un touch auriu, au un touch argintiu, aparțin unei celebre case, la fel de exclusiviste, Maison Margiela. Iar tricoul de sub cârpa brandului japonez aparține brandului Viggo by Cătălin Botezatu. Touch-ul, am și spus: ‘Sunt îmbrăcat all black, totuși touch-ul auriu există în inelele Balmain pe care le port la mână. La acel moment, aveam șase inele, toate aurii și asta a fost tot. Cârpele obosite, fără bijuterii, accesorii și ceasuri, egal 8000 de euro', a dezvăluit Cătălin Botezatu.

„Poate pe vremea când eram la Bravo, ai stil! o fi făcut styling pentru vreuna din fete și poate că l-am taxat indirect atunci când fetele nu erau bine îmbrăcate, dar nu întotdeauna este vina stiliștilor atunci când fetele de la Bravo, ai stil! sunt taxate. Poate e și vina fetelor că nu respectă în totalitate în tocmai ceea ce spun stiliștii', a mai declarat Cătălin Botezatu.

„Dacă încearcă să-și facă publicitate și să mă abordeze în felul ăsta, nu și-a găsit persoana potrivită'

„Dacă încearcă să-și facă publicitate și să mă abordeze în felul ăsta, nu și-a găsit persoana potrivită. Repet, înainte de a vorbi și a spune despre niște hăinuțe că sunt niște cârpe obosite, îi sugerez să se documenteze și apoi să facă astfel de afirmații', a continuat Cătălin Botezatu.

Designerul a mai transmis că după 30 de ani de carieră, el își permite să se îmbrace cum vrea. „Dacă sunt Botezatu, pentru că eu am muncit, față de el, 30 și ceva de ani și mi-am sacrificat viața, sănătatea, viața personală, pentru a ajunge aici, da, poate că îmi permit să mă îmbrac oricum. Și nu trebuie să mă îmbrac neapărat doar la costum, așa cum îi place lui, îi mulțumesc pentru aprecierea în acest sens. Uneori, pot să abordez și altfel de ținute.

Din păcate pentru el, nu sunt obosite și nu sunt nici cârpe. Nu-i port pică, dar să fie atent pentru că eu nu sunt ca ceilalți, așa că să aibă grijă', a încheiat Cătălin Botezatu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete