Cătălin Bordea suferă din cauza trădării lui Spike, care i-a furat soția: „Eu l-am iubit pe băiatul ăsta până în ultimul moment, a fost fratele meu”

Cătălin Bordea încă suferă din cauza divorțului de Livia, care are o relație acum cu Spike, bunul lui prieten. Comediantul a făcut primele declarații despre artist, care avea o relație cu soția lui înainte ca ei să se separe.

Nu doar din cauza trădării Liviei, Cătălin Bordea e dezamăgit, ci și din cauza lui Spike, care i-a fost amic. Acesta pare să se bucure de situația în care Bordea a ajuns, părăsit, dar și trădat. Comediantul și artistul au trecut de la o relație solidă de prietenie la un conflict intens, iar Bordea spune că a rămas șocat atunci când a aflat cum vorbește, de fapt, Spike despre el.

'Nu am exact timpul anume (n. red. de când a început Livia să-l înșele cu Spike). E prima oara când zic asta. Bai, dacă faci un lucru, nu te lăuda cu aia. E un rău pe care îl faci, nu e o chestie bună, tu te-ai băgat în casa unui.(…) De la știrea oficială nu am încercat, ce să vorbesc, n-am ce să vorbesc.

Pe lângă asta, când aud că te mai și lauzi că ia uite ce i-am făcut fraierului ăla. Nu ne-am certat niciodată. Eu l-am iubit pe băiatul ăsta până în ultimul moment, a fost fratele meu', a spus Cătălin Bordea, în podcast-ul lui Speak.

bordea-spikeSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 7)

De asemenea, Bordea a dezvăluit că a fost păcălit în privința relației dintre fosta sa soție și Speak, precizând că aceasta îi jurase că nu exista nimic între ea și Spike. Din presă, Cătălin Bordea a aflat că Livia l-a înșelat cu Spike. „Cel mai greu moment a fost când a plecat de tot de acasă… Când a venit să îşi ia toate lucrurile, eu mă pregăteam să plec în turneu. Am ieşit pe uşă, m-am uitat în spate şi am văzut pentru ultima oară apartamentul cum îl ştiam.

Eu nu am ştiut nimic, ea mi-a jurat că nu se întâmpla nimic între ei, deşi am insistat luni de zile. Inclusiv prietenii o întrebau dacă e ceva între ea şi el. Nu a recunoscut nimic. Am aflat din presă. L-am considerat fratele meu, venea la noi acasă, împărţeam tot, îi dădeam haine, l-am ajutat să treacă peste multe momente grele, i-am fost alături', a mai declarat Cătălin Bordea.

Cătălin Bordea face terapie după divorț

Într-o apariție în emisiunea moderată de Dan Capatos la Antena Stars, Cătălin Bordea și-a deschis sufletul și a vorbit despre procesul dureros al despărțirii de soția sa, Livia. Comediantul a mărturisit că a apelat la terapie pentru a face față situației și a împărtășit detaliile tulburătoare ale momentului în care a aflat că era înșelat.

„Chestia asta mi-a pus capac. Te lasă mama, tata, soția… eu deja aveam teama abandonului, dar nu știam ce înseamnă exact. (…) Eu m-am dus la terapie să fiu alături de ea. Nu m-am dus la terapie să văd care este treaba cu mine. (…) Am găsit-o schimbată radical după ce m-am întors de la America Express. (…)

Eu am luat totul pe mine, adică eu eram clar de vină. (…) Îmi reproșam că nu am fost mai atent, îmi reproșam că poate nu am fost destul de bărbat, mi-am reproșat că nu am fost deloc bărbat în tot timpul relației, am fost mai mult copil decât bărbat, mi-am reproșat că am jucat un personaj, acest comediant care vine și acasă și care tot timpul încearcă să își facă soția să râdă. Și nu am fost, poate, profund uneori. Mi-am reproșat că uneori nu mi-am dat seama de anumite semnale și poate nu le-am văzut’, a mărturisit Cătălin Bordea, pentru „Xtra Night Show’.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete