După 20 de ani de relație, Ovidiu Lipan Țăndărică se căsătorește cu iubita sa: „Asta este o chestie foarte sensibilă”

Ovidiu Lipan Țăndărică se căsătorește cu iubita sa în curând, scrie Ego. Celebrul toboșar în vârstă de 70 de ani nu a oferit prea multe detalii despre eveniment, însă va fi unul foarte discret.

Însă în ceea ce privește viața privată, Ovidiu Lipan Țăndărică a fost întotdeauna o persoană discretă. El a fost căsătorit de două ori, iar acum se pare că urmează al treilea mariaj. El și iubita lui trăiesc frumoasă poveste de dragoste de două decenii. Partenera bateristului are 52 de ani și este de profesie avocat.

Însă în cea mai recentă ediție a emisiunii EGO Life, Ovidiu Lipan Țăndărică a dat vestea cea mare. Potrivit spuselor sale, nunta este deja planificată. „E o femeie discretă. Ea îmi oferă și un echilibru. Iubirea de suflet, care a trecut de iubirea de sex, de iubirea de inimă, care durează, cât durează.

Cea de suflet este veșnică. Este ca și cum ți-ai găsit perechea în lumea aceasta. Ții la el (partener n.r.) și îl iubești altfel. Acolo este miracolul unei întâlniri. Asta este o chestie foarte sensibilă și o facem cât de repede posibil. Ne-am hotărât. Totul este pus deja…', a dezvăluit Ovidiu Lipan Țăndărică.

iubita-ovidiu-lipan-tandarica-1SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

„Dragostea noastră e foarte puternică. Avem o legătură de suflet specială'

Ovidiu Lipan Țăndărică a povestit în 2021 cum și-a întâlnit iubita. „Ne-am cunoscut în urmă cu aproape 18 ani, la Muzeul Ţăranului Român. Ea venise pentru mărţişoare, iar eu eram acolo. Când am văzut-o cât e de frumoasă, n-am lăsat-o să meargă mai departe', a spus Ţăndărică pentru Click.

Și a continuat: „E o persoană absolut deosebită, un om cald şi prietenos. Da, putem spune că relaţia noastră a ajuns la majorat. Avem aproape 18 ani de când suntem împreună. Am o singură femeie pe care o apreciez şi căreia îi sunt statornic. Îi place muzica clasică, e o femeie cultă, a studiat la Paris, cunoaşte câteva limbi străine. Dragostea noastră e foarte puternică. Avem o legătură de suflet specială, mai importantă decât dragostea fizică'.

Sursa foto: Click.ro

În același interviu, Ovidiu Lipan Țăndărică a mărturisit și cum își răsfăța iubita. „Nu avem gelozii, eu sunt foarte mult plecat, am concerte, dar la ea găsesc înţelegere. Nu o las să gătească, ea nu are voie în bucătărie.

Da, e culmea, ştiu. Eu gătesc, eu fac piaţa, eu condimentez, fiindcă îmi place teribil de mult. Până şi sendvişurile mele sunt altfel, nu sunt nişte sendvişuri obişnuite. Acasă, ea nu mănâncă fără mine. Când suntem plecaţi, ne sunăm foarte des, iar eu o complimentez mereu', spunea el.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete