Cătălin Bordea s-a răzbunat pe fosta soție. Livia s-a cuplat cu cel mai bun prieten al lui

Cătălin Bordea a decis să se răzbune pe fosta soție după ce a văzut imaginile în care aceasta se săruta cu Spike, cel mai bun prieten al lui. Comediantul a fost profund dezamăgit de Livia.

După mai bine de 10 ani de relație, Cătălin Bordea și Livia au divorțat la notar. Despărțirea lor a venit ca un șoc, în special după o poveste de dragoste atât de frumoasă. Comediantul s-a simțit profund rănit și trădat atunci când a văzut-o pe fosta sa soție sărutându-se cu cel mai bun prieten al său.

Cătălin Bordea a iubit-o extrem de mult pe Livia și a făcut tot posibilul pentru a o vedea fericită. Recent, el îi cumpărase fostei sale partenere o mașină superbă, un gest generos care arăta dragostea și aprecierea sa. Cu toate acestea, totul s-a schimbat atunci când a văzut imagini cu Livia sărutându-se cu cel mai bun prieten al său.

Rănit și profund dezamăgit de această trădare, Cătălin Bordea a decis să îi ceară înapoi mașina pe care i-o făcuse cadou fostei soții. Gestul său poate fi văzut ca o răzbunare sau ca o modalitate de a-și exprima dezamăgirea și furia față de ceea ce a considerat o trădare a încrederii și a relației lor.

„I-o lăsasem ei și o plăteam eu, ca un gest de bun simț. Însă după ultimele știri mi-am luat mașina înapoi. Acum o conduc eu. Mașina e absolut fantastică', a declarat Cătălin Bordea, în exclusivitate pentru cancan.ro.

Deși Cătălin Bordea a fost fotografiat în tandrețuri alături de o brunetă la scurt timp după aceasta, este clar că el trece printr-o perioadă dificilă după divorțul de Livia. Juratul de la „iUmor' încearcă acum să se concentreze cât mai mult asupra carierei sale.

„Mă refac și lucrez foarte tare la a redobândi încrederea în anumiți oameni. Sunt sigur că voi reuși. Că sunt și oameni buni printre noi. În rest am spectacole, filmări, fac sport și am pe masă vin alb', a mai spus acesta.

bordea-spikeSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 12)

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete