Cât suferă Oana Roman din cauza tatălui ei. Ce a făcut Petre Roman: „E ceva care mă apasă îngrozitor”

Oana Roman a dezvăluit într-un interviu pentru ego.ro ce relație are acum cu Petre Roman. Fostul politician a divorțat în urmă cu ani de zile de Mioara Roman și și-a format o frumoasă familie alături de Silvia Chifiriuc.

oana-si-petre-roman-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

În repetate rânduri, vedeta a povestit despre relația cu tatăl ei, care nu este tocmai bună. Deși a încercat de fiecare dată să păstreze legătura strânsă cu părintele ei, acesta s-a îndepărtat și mai rău de ea. Oana Roman suferă că nu se vede atât de des pe cât și-ar dori cu Petre Roman, iar vizitele lor sunt foarte rare.

„Din păcate, noi ne vedem mult prea rar, în ultimii ani, asta este cea mai mare durere a sufletului meu. Mă doare fizic și psihic, cumva, din ce în ce mai tare. Dacă e ceva care mă apasă îngrozitor și care îmi lipsește cel mai tare este această lipsă de comunicare cu tata, această lipsă a prezenței lui fizice, atât în viața mea, cât și a fiicei mele. Oricât de mult aș dori să îl înțeleg, nu reușesc. Mă gândeam că au trecut Crăciunul și ziua Izabelei, că urmează ziua mea, iar tata nu a fost prezent lângă noi, în niciunul dintre aceste momente.

Am multe amintiri frumoase cu tata. Am însă și una de suflet, de când aveam vreo 7-8 ani. Tata este pasionat de munte, iar pe vremea aceea mergea în fiecare weekend la Predeal și urca până la Susai. A promis că mă va lua și pe mine, așa că într-o sâmbătă m-a trezit foarte devreme și am plecat amândoi cu trenul. Am urcat împreună la Susai, dar, pe drumul de întoarcere, ne-a prins o ploaia absolut îngrozitoare, mi-era foarte greu să cobor. M-a luat în spinare și a coborât așa cu mine, tot drumul. Am ajuns la gară, am urcat într-un tren internațional, cred că venea din Ungaria, avea cușetă. Nu am găsit locuri libere, așa că am stat amândoi pe culoar, până la București. E o amintire foarte dragă cu el…', a declarat vedeta.

Mioara și Petre Roman au divorțat în 2007. Fostul premier al României în perioada 1989-1991 s-a recăsătorit cu solista de muzică populară Silvia Chifiriuc, cu care are un băiat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete