Cât de sănătoase sunt șervețelele demachiante

Cât de sănătoase sunt șervețelele demachiante

Șervețelele demachiante sunt foarte des folosite pentru a elimina produsele de make-up de pe suprafața pielii, chiar dacă medicii avertizează că acestea nu sunt foarte sănătoase.

Șervețelele demachiante sunt prietenul de nădejde al tuturor femeilor care vor să scape rapid de machiajul de pe față și asta pentru că ele sunt foarte simplu de utlizat. Nu ai nevoie de soluție demachinată sau de alte creme, ci cu un singur șervețel reușești să obții un ten curat, fără urmă de make-up. Cu toate acestea, specialiștii sunt de părere că aceste șervețele nu sunt tocmai recomandate în procesul de curățarea a tenului, potrivit goodhousekeeping.com.

Specialiștii în cosmetică sunt de părere că șervețelele demachinate nu sunt un înlocuitor al spălatului pe față. Mai mult, acestea au în compoziția lor foarte multe chimicale, acestea fiind cele care ajută la eliminarea machiajului de pe față. Totuși, șervețelele demachiante pot lăsa reziduri chimice pe suprafața feței, iar dacă nu sunt folosite corect, acestea nu numai că nu vor îndepărta machiajul, ci îl vor face să intre și mai mult în profunzimea pielii.

Dacă obișnuiești să folosești frecvent șervețele demachiante, trebuie să îți speli fața folosind apă și o soluție blândă cu pielea, imediat după ce te-ai demachiat. Mai mult, atunci când alegi șervețele demachiante, asigură-te că aceastea nu au în componența lor alcool și sunt moi pentru a nu-ți cauza iritații la niveul tenului.

Foto:  123rf.com

Citește și:

Trucuri pe care le poți face acasă pentru a avea un chip frumos

Vrei să ai un ten de invidiat? Folosește tonerul

Scapă de pleoapele lăsate cu cel mai simplu leac natural posibil

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Frumusete