Cât de mult ne ajută acidul hialuronic: ne injectăm sau nu?

Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.

Principala cauză de îmbătrânire a pielii este deshidratarea. Și dacă la vârsta de 20 de ani ridurile ni se par chestiuni cu care nu ne batem capul, pe măsură ce trecem diverse praguri de vârstă, începem să ne punem diverse întrebări. Mai ales atunci când observăm că țesuturile pielii încep să-și schimbe tonusul și au gravitație proprie.
Realizezi că umiditatea pielii se pierde și atunci intervii în forță și aplici pe față și gât tot ce-ți pică în mână, influențată de campanii de marketing și reclame agresive.

Nimic fără acid hialuronic
După euforia primei tinereți realizezi, plină de înțelepciune, că semnele timpului nu pot fi oprite de pe față. Există, însă, soluții pentru o traversare blândă a perioadelor din viața noastră. Printre ele, la loc de cinste, stă așezat și acidul hialuronic. Din păcate, deși în structura pielii noastre există cantități suficiente de acid hialuronic, el nu se poate conserva în țesuturi pentru mult timp.
Iar principala calitate a acestei substanțe este că reține apa în piele mai bine ca oricare alt ingredient natural sau sintetic. Un gram de acid hialuronic este capabil să susțină până la 6 litri de apă.
Da! El ne poate îmbunătăţi textura pielii şi poate amâna cu ani buni procesul de îmbătrânire cutanată.

Ce face acidul hialuronic?
Hidratează în profunzime. Astfel că, deși în structura pielii noastre există cantități suficiente de acid hialuronic, el nu se poate conserva în țesuturi pentru mult timp. Iar principala calitate a acestei substanțe a fost demonstrată în zeci de studii științifice.
Iată de ce cremele și serumurile pe bază de acid hialuronic sunt indispensabile în rutina de îngrijire a femeii moderne…

În loc de concluzie…
Acidul hialuronic fixează apa în țesuturile pielii și, prin aceasta, stă la baza tuturor proceselor
de regenerare celulară. O piele deshidratată nu se poate apăra împotriva agenților care o
îmbătrânesc, fie că ei provin din interiorul corpului sau din mediul exterior. Menținerea barierei de
apă este esențială pentru menținerea integrității pielii, iar principalul agent de integritate a pielii este… ați ghicit, acidul hialuronic. Acesta susține procesele de regenerare celulară, atât la nivel superficial, cât și în profunzimea pielii. Ajutându-ne tenul să asimileze acidul hialuronic, îl ajutăm să asimileze și apa și îi dăm o șansă să folosească optim toate tratamentele pe care i le oferim, pentru a-și găsi rapid tinerețea, suplețea, fermitatea.
Acidul hialuronic este cheia unui aspect proaspăt. O piele proaspătă sugerează claritate în gândire și mișcare, îți sporește credibilitatea în interacțiunile sociale directe și, deloc în ultimul
rând, denotă stimă de sine, adică cea mai bună premisă pentru contacte sociale valoroase. O piele
frumoasă nu este numai un gest de îngrijire și frumusețe, ci un gest care te va asigura că adresezi
cu adevărat lumii acel mesaj creativ și dinamic pe care-l nutrești în inimă.

Manichiuri pentru mirese. Ce modele să porți în ziua nunții

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete