Cât de greu este să găsești o husă potrivită pentru iPhone

Cei care aleg iPhone decid să investească în performanța unui device mobil care combină tehnologia modernă cu eleganța. Practic într-un singur device avem eleganță și performanță la un loc. Toate bune și frumoase, până când hotărăști să dai o notă de stil și culoare telefonului. Sunt binecunoscute evenimentele nefericite ce au ca urmare spargerea display-ului sau alte probleme ca spargerea camerei sau zgârierea capacului de pe spatele telefonului. 

Găsim în comerț huse iPhone 12, dar multe dintre ele sunt simple accesorii colorate. Adică la nevoie nu își prea dovedesc utilitatea. Ori să decizi să acoperi frumusețe de smartphone și în final să nu te alegi cu nivelul de protecție de care ai nevoie, asta înseamnă să fii cu adevărat dezamăgit. Cât de greu este să găsești o husă potrivită pentru iPhone? 

Descoperă husele de la GSMnet 

Utilizatorii de smartphone-uri marca Apple își vor dori să găsească huse de un real ajutor, rezistente, însă într-o combinație cromatică echilibrată în acord cu estetica acestui device premium. Vor găsi negreșit în stocul GSMnet huse pentru majoritatea modelelor de iPhone. De la cele din piele – pentru cei care adoră ideea de stabilitate, nu schimbă prea des telefonul și le plac lucrurile trainice și de calitate – și până la cele din plastic și silicon, brand sau OEM în funcție de bugetul alocat. 

Vă plac husele care ies în evidență? Sunteți genul de persoane care poartă cu mândrie telefonul în mână? Atunci aici e loc de o husă Guess. Nu este deloc subtil, are litere aurii proeminente care scot în evidență brandul. O astfel de husă la gsmnet.ro vine la pachet cu un preț accesibil și cu garanție de 3 luni. Din aceeași serie de branduri cunoscute se numără și excentricul Karl Lagerfeld și astfel de huse sunt și ele disponibile în același e-shop amintit anterior. 

În schimb, pentru a satisface pretențiile unor adolescenți rebeli, husa preferată va fi cea însoțită de un alt accesoriu. Într-o perioadă nu foarte îndepărtată zilelor noastre era moda huselor cu inel sau pop-socket. Acum sunt preferate mai degrabă cele pop-it, cu chain sau șnur. Din perle, auriu sau argintiu sau de ce nu chiar unul marble, astfel de accesorii se pot dovedi a fi cu adevărat practice atunci când vrei să îți faci un selfie sau să îl prinzi de încheietura mâinii pentru a nu-l scăpa. Iar astăzi husele au parcă un design mai complex și mai atractiv. 

Nu în cele din urmă, dacă ne gândim la cei care își etalează telefonul zi de zi la job, care sunt mereu cu telefonul în mână, dar activează în domeniul de business, stilul husei trebuie să fie mai degrabă unul simplist, de efect și elegant în egală măsură. Avem soluția perfectă și pentru această clasă de utilizatori. GSMnet pune la dispoziția clienților huse Guess Safiano, cu un mic logo, husele din plastic sau pe cele textile UNIQ Transforma Rigor. Sunt cele care au integrat un fel de stand, suport pentru a vizualiza ecranul telefonul în diverse moduri. Este perfect pentru momentele de meetings online, dar și când vrei să urmărești un film sau un videoclip.

Husele și marile branduri 

Remarcăm în cadrul acestui e-shop, dar și în general tendința pe piața de profil, că există un interes sporit pentru brandurile de renume. De la cele Polo la Karl Lagerfeld și Mercedes, se pare că în ultima vreme producătorii de huse de telefoane pun mare accent pe emblema calității. Și bine fac, publicului îi place la nebunie această tendință. 

Dar tu ce huse alegi? Descoperă la gsmnet.ro o varietate de modele potrivite pentru iPhone-ul tău. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial