Cât de frumos este băiatul lui Andrei Ștefănescu! Iată cu cine locuiește micuțul

Cât de frumos este băiatul lui Andrei Ștefănescu! Iată cu cine locuiește micuțul

Andrei Ștefănescu a trăit timp de 7 ani o frumoasă poveste de dragoste alături de Antonia. Rodul iubirii lor este Ayan, iar micuțul în vârstă de patru ani este nevoit acum să se împartă, în urma divorțului părinților lui.

Au trecut mai bine de 8 luni de când artistul a anunțat că drumurile lui și ale Antoniei nu mai coincid, prin urmare au luat decizia de a se despărți. Cu toate acestea, relația dintre ei este una extrem de bună, de dragul frumosului lor băiețel.

Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu postează pe conturile sale de socializare foarte des imagini și videoclipuri cu Ayan. Aceasta fiind o dovadă clară că o foarte mare parte din timp, micuțul îl petrece cu mama. Recent, Antonia a postat la InstaStory o serie de filmulețe în care apăreau Ayan și noul său prieten patruped. Aceștia au iești împreună la plimbare, iar fericirea se citea pe chipul puștiului care se juca și țopăia cu blănosul pomeranian.

Ayan a cucerit inima internauților și pe zi ce trece devine și mai frumos decât este. Aceasta a moștenit genele ambilor părinți, însă cele dominante sunt ale lui Andrei Ștefănescu, semănându-i leit.

Mesajul din luna noiembrie 2020 transmis de solistul trupei Alb-Negru i-a luat prin surprindere pe toți. Spunea atunci că de-a lungul timpului au preferat să mențină discreția în ceea ce privește viața privată, însă pentru a nu exista fel și fel de speculații, a anunțat personal pe contul său de Facebook că nu mai formează un cuplu cu Antonia.

„Dragii noștri, după cum bine știți, mereu am fost discreți cu evenimentele din familia noastră, lucru pe care l-am făcut și acum. Din respect pentru voi am hotărât că este momentul să va informăm despre situația noastră, pentru a nu exista neînțelegeri. După 7 ani de relație, o poveste frumoasă de dragoste și o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne despărți. În luna septembrie am finalizat divorțul la notar pe cale amiabilă și am căzut de acord asupra tuturor deciziilor care îl privesc pe Ayan și nu numai', a scris Andrei Ștefănescu, în urmă cu opt luni, pe Facebook.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete