Cât de dotat e băiețelul Danei Nălbaru și al lui Dragoș Bucur. Ce face la doar 6 ani: „Engleză a învățat singur. E prea avansat pentru vârsta pe care o are”

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au împreună trei copii. Sofia e fata cea mare, India e fata adoptată, care are 9 ani, și Kadri e băiețelul lor. Micuțul în vârstă de șase ani a atras acum atenția, mama s-a mândrit cu capacitățile lui.

Într-o postare pe Instagram, Dana Nălbaru a explicat cât de dotat e băiețelul ei. Deja știe engleză, matematică, fizică, chimie, biologie. Pe toate le-a învățat acasă.

„La trei ani a învățat în două ore să scrie alfabetul cu litere de mână. La sășe ani citea deja o carte pe zi. Din aceea fără poze. După o săptămână cartea această de gramatică e aproape gata. La matematică, fizică, chimie și biologie e deja avansat. Am început cu el geografia, puțînă istorie și filosofie. Engleză a învățat singur. Încep să mă simt depașită. Nu mă dau mare, tot caut soluții să-l pot ajută în nevoia lui de cunoaștere.', a scris ea.

baietelul-danei-nalbaru-si-al-lui-dragos-bucur-5SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

„Școala, așa cum e ea organizată, nu îl ajută, e prea avansat pentru vârsta pe care o are și nu îl primesc la clase mai mari iar lui nu-i place să stea între mulți oameni. Nu e autist, e selectiv cu oamenii, un copil cu o capacitate de învățare absolut uriașă.

Vorbesc cu el despre viață și Dumnezeu și mă rog să primesc înțelepciune pentru a-l ghida încotro-i este drumul. Dar, dincolo de mintea sclipitoare, cel mai important e că duhul lui e nepătat și sper să-i rămână mereu curat. Dacă va fi așa, însă, nu depinde doar de mine, eu fac tot ce și cât pot pentru el… Mă gândesc de multe ori că un copil cum e copilul meu ar putea schimbă lumea într-una mai bună, dar cel mai mult îmi doresc pentru el să fie fericit.', a mai explicat Dana Nălbaru, care a și postat o poză cu fiul ei studiind.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur sunt adepții „homeschooling', adică a educației de acasă. Pe fiica lor au restras-o de la școală acum câțiva ani și studia acasă din 2018.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete