Cât de bogată este Teo Trandafir? „Depinde la ce ne raportăm”

Teo Trandafir

De-a lungul anilor, au circulat foarte multe variante cu privire la salariile celor mai cunoscute vedete din Romania. Acesta a fost și va rămâne un subiect preferat și de actualitate pentru public.

Salariile câștigate de vedetele tv sunt confidențiale, însă mereu au existat surse care să dezvăluie sumele încasate de acestea. Una dintre vedetele despre care s-a vehiculat că a câștigat foarte mult din televiziune este Teo Trandafir.

Acum ceva timp, pe când lucra la Prima TV, fostul său coleg, Șerban Huidu a declarat că Teo ar fi încasat în doar 4 luni de la respectiva televiziune aproximativ 4 milioane de euro.

De curând Teo a fost invitată la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai' de la Kanal D și a fost întrebată cât de bogată este și dacă este adevărat zvonul lansat de „cârcotaș'.

Teo Trandafir: „Îmi plac foarte mult casele'

„Habar nu am, nu m-am gândit niciodată la asta. În ceea ce privește declarația 'Cârcotașului', el trebuie să aibă o logică. Pe mine de exemplu, Kanal D mă plăteste cu 5 lei, asta înseamnă că eu trebuie să-i aduc lui Kanal D, 500 de lei.

Pentru că eu trebuie să plătesc postul de televiziune ca să aibă apoi confortul de a mă plăti el pe mine. Câti bani trebuia să aduc eu la Prima tv ca să-mi dea mie 4 milioane de euro? Era un post mititel, nici nu avea de unde. Să le aduc 40 de milioane în 4 luni? De unde? În sfârșit, nu știu ce a fost cu el (n.red Șerban Huidu) la acel moment.

Ca un salariu să fie corect, tu trebuie să-ți servești televiziunea astfel încât salariul tău să se justifice. Pentru că dacă tu vii cu niste pretenții, cu figuri în cap, și spui că vrei 4 milioane și tu aduci 200.000 înseamnă că ești psihopat. Nimeni nu e obligat să te plătească pe tine cu cât ceri tu. Du-te în altă parte!

Cât am câștigat eu, nu e relavant. Eu între timp am mâncat, am jucat, am pierdut pe piața vieții, am riscat. Pierzi, câștigi, tot negustor de numești. Eu bani am făcut. Și voi putea să fac în continuare. Nu sunt însă un foarte bun gestionar al banilor.

Îmi plac foarte mult casele. Dar, nu sunt pe atât de bogată pe cât mi-aș dori să fiu. Dar depinde la ce ne raportăm. Dacă ne raportăm la un profesor universitar de limba română de la Univeristatea București, da sunt un om bogat.

Dacă ne raportăm la un primar de comună, de oriunde din țara asta, care-și poate permite palate oricând dorește, sunt un om atât de sărac încât după ce i-am vizitat casa și mă întorc la mine, am impresia că am intrat în cotețul câinelui, deci față de el sunt un om sărac', a fost răspunsul simpaticei prezentatoare TV, Teo Trandafir.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro