Cât au costat rochiile de mireasă purtate de Monica Bârlădeanu la nunta cu Valeriu Gheorghiță. Actrița a strălucit în ziua cea mare

Monica Bîrlădeanu a purtat două rochii de mireasă și a strălucit la nutna cu Valeriu Gheorghiță. Iată câți bani a scos din buzunar pentru ținutele sale.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au avut nunta la Palatul Snagov, un eveniment plin de rafinament, unde toate privirile au fost atrase de cele două rochii spectaculoase purtate de actriță. Monica Bîrlădeanu a optat pentru două ținute de mireasă în stil sirenă, care i-au pus perfect în valoare silueta, însă ceea ce a stârnit curiozitatea tuturor a fost prețul impresionant al acestora.

Prima rochie, purtată la ceremonia religioasă, a fost o creație sofisticată, confecționată din materiale de înaltă calitate, împodobită cu detalii argintii subtile și pene în partea inferioară. Aceasta a adus un aer de eleganță și rafinament, potrivit pentru momentul special din viața ei.

A doua rochie, aleasă pentru petrecerea de nuntă, a fost decorată cu numeroase cristale strălucitoare, fiind atât spectaculoasă, cât și confortabilă, mai ales pentru dansul mirilor. Potrivit unor surse citate de România TV, costul total al celor două rochii purtate de Monica Bîrlădeanu a fost de aproximativ 3.000 de euro.

vedete nunta monica birladeanu (5)SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 25)

Valeriu Gheorghiță a completat apariția impecabilă a soției sale cu un costum elegant, iar cuplul a impus un dress code „Black Tie' pentru invitați, menținând astfel un standard ridicat de eleganță. Evenimentul a avut loc într-un decor de poveste la Palatul Snagov, unde prețul pentru închirierea spațiului pornește de la 6.000 de euro, iar cel mai scump meniu a fost de 90 de euro per invitat.

Cuplul a apelat la un wedding planner pentru a organiza nunta, care s-a desfășurat fără cusur, marcând un moment memorabil atât pentru miri, cât și pentru invitați.

Meniul de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță

Iată meniul complet de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță:

STARTER

  • ou de găină aromat cu sfeclă, umplut cu cremă de castravete murat și muștar
  • file de somon uscat, cu arome de lămâie și portocală
  • piept de rață afumat servit cu dulceață de tomate
  • salată de crevete cu sos cocktail
  • tartină cu icre roșii
  • tartină cu icre negre
  • terină de ficat de gâscă servită cu dulceață de ceapă și biscuit sărat
  • trio de brânzeturi și smochine

MAINS

  • sturion (nisetru) rumenit, servit cu unt negru, icre de lămâie și crispy rucola, salată cus-cus în foaie de orez copt și morcov caramelizat
  • sarmale în cuib, învelite în frunză de hrean, tei, viță și varză, coapte în cuptor cu mult vin alb sec și borș de casă, servite pe mămăliguță friptă, smântână, costiță și ardei iute
  • medalion din muschiuleț de porc în crustă de verdețuri, sos barbeque, cartofi copți în cuptor cu ulei de măsline și aromați cu rozmarin
  • pulpă de rață coaptă, servită cu varză roșie călită cu mere și ceapă, salată de castraveți noi, murați, aromați cu mărar și ulei de floarea soarelui

WEDDING CAKE

  • tort de bezea italiană, ganache de ciocolată neagră și vișine în alcool

ÎNGHEȚATĂ

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din Vedete