Cât a slăbit Oana Roman – Cum a reușit vedeta să scape de kilogramele în plus

cum a slabit Oana Roman
Vezi pozele

De-a lungul timpului, Oana Roman a fost una dintre cele mai criticate persoane publice pentru felul în care arată. Cât a slăbit Oana Roman. Cum a reușit vedeta să scape de kilogramele în plus. 

Oana Roman nu a avut niciodată o siluetă trasă prin inel și a dus o luptă continuă cu kilogramele în plus.

Vedeta a fost asupru criticată pentru trupul ei și a stârnit numeroase bancuri în mediul online pe baza kilogramelor în plus pe care le afișa la orice eveniment monden.

Dar ambițioasă din fire, la începutul anului, Oana Roman a declarat război kilogramelor în plus. A început anul în forță, cu planuri mari, iar acum se văd și rezultatele.

Cât a slăbit Oana Roman – Cum a reușit vedeta să scape de kilogramele în plus

Fiica cea mică a fostului premier Petre Roman pare că a câştigat momentan lupta cu kilogramele în plus. În ultimele luni, Oana Roman a slăbit aproximativ 10 kilograme.

Într-un interviu pentru click.ro, vedeta a mărturisit cum a reușit să pună pe fugă kilogramele în plus și ce sacrificii face pentru a ajunge la greutatea dorită.

“Am început să mănânc sănătos. E adevărat că nu-mi place să gătesc, dar am descoperit mâncarea sănătoasă, îmi aleg ce mănânc, încerc rețete bazate pe fructe și legume în principal.
Sunt întru-un proces de remodelare corporală. Am și slăbit, dar rezultatele se văd în centimetri, în talie. Merg la astfel de proceduri săptămânal”, a declarat Oana Roman pentru click.ro.

De asemenea, la începutul anului, tot în cadrul unui interviu, pentru viva.ro, Oana Roman a împărtășit care este secretul noii sale siluete.

“Din ianuarie, mi-am schimbat stilul de viață. Am început să fac sport, dar nu exagerat, iar regimul alimentar e foarte simplu. Mănânc puțin și des, cam orice, dar în cantități mici. Altfel te frustrezi rău și te chinui psihic. Fac și proceduri de slăbit, de două-trei ori pe săptămână. Toate acestea, împreună, dau rezultate”, a declarat Oana Roman pentru VIVA!.

 

Foto:facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete