Camelia Șucu: “Nu încercaţi să fiţi perfecte! Doare perfecţiunea…”

Camelia Sucu

Camelia Sucu

Camelia Șucu, una dintre cele mai puternice femei din România, are câteva sfaturi pentru noi. “Nu încercaţi să fiţi perfecte! Doare perfecţiunea!”

Camelia Șucu este o cunoscută femeie de afaceri. Chiar dacă a ajuns la un nivel la care își poate permite orice, Camelia nu a uitat niciodată de unde a plecat.

Într-o lume a bărbaților, într-o lume frenetică, aflată în continuă fugă după succes, Camelia Șucu este un “brand” de succes în industria designului interior.

“Nu încercaţi să fiţi perfecte! Doare perfecţiunea!”

În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, Camelia Șucu a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut, despre provocările cu care s-a confruntat și a oferit un sfat din suflet pentru toate femeile.

“Nu încercaţi să fiţi perfecte! Doare perfecţiunea. Fiţi normale, când greşiţi asumaţi-vă şi spuneţi: sunt om, am greşit.

Niciodată nu m-am mulțumit cu atât se poate! Când visezi să faci ceva, trebuie să visezi peste ani, să îți imaginezi ideea ta, tranformată în ceva măreţ. Şi sa ştii că ai foarte mulţi paşi de făcut. Dacă vrei să devii antreprenor, trebuie să ştii că vei trăi cum nu mulţi îsi doresc să trăiască: fără prea mult timp pentru tine, fără vacanţe. Dar atunci când vei reuşi, vei trăi așa cum alţii îşi vor dori să trăiască” a mărturisit Camelia Şucu în exclusivitate pentru Antena Stars.

 

Foto:facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete