Câștigătorul „Chefi la cuțite” 2023. Au apărut primele zvonuri despre cel care va pleca acasă cu premiul de 30.000 de euro

Câștigătorul „Chefi la cuțite' 2023. Emisiunea e în plină desfășurare la Antena 1, însă au apărut deja primele zvonuri despre învingătorul acestui sezon, cel care va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Fanatik scrie că Nina Hariton a câștigat „Chefi la cuțite' 2023. „În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că prima femeie din istoria emisiunii Chefi la cutite care a primit cuțitul de aur, NINA HARITON, din echipa lui chef Sorin Bontea, va fi câștigătoarea sezonului 11 al emisiunii', anunță Viperele vesele, contul de Instagram unde apar informații despre emisiunile de televiziune.

Sorin Bontea a câștigat, de altfel, de cele mai multe ori concursul Chefi la cuțite. Din echipa lui au făcut parte următorii triumfători: Cristi Șerb, Andrei Cristian Olteanu și Mihai Munteanu, pe lângă Florica Boboi.

Din echipa lui Scărlătescu au mai câștigat, în afară de Narcisa, Gianny Bănuță și Alexandru Comerzan. De la Florin Dumitrescu s-au remarcat, de-a lungul celor 10 sezoane de Chefi la cuțite, Cristian Voicu și Bogdan Vandici.

castigator-chefi-la-cutite-2023-2SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 9)

Cine e Nina Harton de la „Chefi la cuțite' 2023

Nina Hariton are 31 de ani, este din Republica Moldova și locuiește la Paris de 8 ani. Deși a uimit cu preparatul său la preselecții, lăsând impresia că este un bucătar cu experiență, concurenta lucrează ca agent imobiliar.

Nina Hariton a urmat cursurile facultății de teatru din Galați, dar nu absolvit, deoarece a ales să plece în Franța, pentru a se muta cu soțul ei. Deși a lucrat 5 ani în restaurante renumite din Franța, Nina Hariton a fost nevoită să renunțe la bucătărie, din cauza programului încărcat și pentru a avea mai mult timp pentru fiul ei de 7 ani, scrie wowbiz.ro.

„Gătitul îl fac pentru familie, pentru prieteni. Mie îmi place foarte mult să primesc oameni și să fac farfurii frumoase, chiar și seara, acasă, atunci când gătim.

După un an de experiență și un an de studii în gastronomia franceză am dezvoltat în mine un gust mai rafinat de bucătărie.

Cu toate că am o experiență puternică, adică eu sunt mândră de experiența mea, evident că am emoții.', a spus concurenta de la Chefi la Cuțite, sezonul 11.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, iunie 2023:

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini.

Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii. Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-iunie-2023/#pagina-1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete