Larisa Drăgulescu, planuri mari deși e însărcinată cu al treilea copil. De ce se mută de la Reșița la București în următoarea perioadă

Larisa Drăgulescu are planuri mari chiar dacă e însărcinată cu al treilea copil. Își continuă activitatea pe OnlyFans, platforma dedicată adulților, va merge într-o vacanță pe litoralul românesc și se va muta și pentru o perioadă de la Reșița la București.

Într-un interviu pentru Playtech, Larisa Drăgulescu a povestit că nu se teme să meargă în vacanță vara aceasta chiar dacă în curând va naște al treilea copil, la 40 de ani. „Cu această burtică sexy voi merge la mare. Am decis să nu schimb nimic din programul stabilit inițial. Voi merge pe litoralul Mării Negre, împreună cu cei doi copiii ai mei mai mari, Beatrice și Richard', a spus Larisa, care are multe evenimente în București, de aceea se mută la Capitală.

„În primul rând, am ales să-mi petrec ultima parte a perioadei de sarcină la București fiindcă e și mai aproape de litoral, dar și fiindcă am promis că voi ajunge la două evenimente importante din viața unor buni prieteni.

E vorba despre două nunți, la care am decis că voi ajunge și voi încerca să mă țin de cuvânt. Abia la începutul lui septembrie voi reveni la Reșița, fiindcă micuțul doresc să se nască acolo, în orașul unde m-am stabilit de ceva vreme', aîncheiat vedeta.

larisa-dragulescu-insarcinata-al-treilea-copil-2SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Larisa Drăgulescu are un nou iubit după divorț

În urmă cu câteva luni, Larisa Drăgulescu a anunțat că divorțează de Marian Bogdan după 5 ani de relație. „Nu mai ținem legătura, nu mai știu nimic de el. Nu ne-am certat, dar nici nu avem ce să vorbim, dacă nu mai avem nimic unul cu celălalt, fiecare cu viața lui', spus aceasta.

În februarie, Larisa Drăgulescu a mărturisit că în viața ei deja a apărut alt bărbat, însă momentan nu dorește să facă relația publică.

„Cu iubirea stau destul de bine, normal, ca de obicei! Sunt cu cineva în prezent, dar nu vreau momentan să vorbesc despre asta. Încă nu știm dacă va fi ceva serios între noi doi. Momentan ne cunoaștem, vedem dacă suntem pe aceeași lungime de undă și după voi vorbi mai multe despre tot ce mi se întâmplă în viața mea. Trebuie să mai treacă timp și să vedem cum ne vom înțelege. Acum este prea rapid să îmi fac o părere pentru că ne-am cunoscut recent. El lucrează în domeniul IT. Nu vreau să dau prea multe detalii momentan. Suntem bine așa cum suntem. Noi doi ne-am cunoscut printr-un prieten comun, spunea Larisa Drăgulescu, pentru Click!, înainte să rămână însărcinată cu copilul lui.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, iunie 2023:

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini.

Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii. Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-iunie-2023/#pagina-1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete