Caserolele de plastic compartimentate – Unde le gasesti?

Caserolele de plastic compartimentate pot fi întrebuințate în orice casa si în cazul multor afaceri (firme de catering, restaurante, fast-food-uri etc.). Se poate folosi o caserola cu capac  atat pentru a depozita mancarea gatita si diverse preparate la frigider, cat si pentru pachețelul de la serviciu. 

Pentru cei care sunt interesați de aceste produse apare însă întrebarea unde anume pot găsi caserole de plastic de buna calitate și cu un raport calitate-pret care să-i avantajeze. Răspunsul este: la Ambalaj Market!

Ce tipuri de caserole de plastic se găsesc la Ambalaj Market?

Indiferent de preferințe și de necesități, la AmbalajMarket se pot găsi caserole de plastic de diverse tipuri:

  • Caserole cu sau fără capac 

Din oferta de produse AmbalajMarket fac parte atat caserolele cu capac, cat si fără capac. Cumparatorii spun ca produsele cu capac sunt mai practice, pentru ca permit izolarea mirosurilor, astfel incat acestea sa nu se elibereze în frigider, congelator sau în aer. În plus, elimina riscul ca preparatele din ele sa se verse și să poată fi transportate în siguranta. În schimb, caserola fără capac se potrivește, spre exemplu, pentru cei care sunt proprietari de fast food,  pentru a-i servi pe clienți în incinta locației.

  • Caserole transparente sau negre

Caserolele de la AmbalajMarket pot fi transparente sau negre, în funcție de nevoile și de preferințele cumparatorului. Cele transparente sunt potrivite pentru ca permit vizualizarea mai ușoară a preparatelor. În schimb, cele negre pot fi mai elegante.

  • Caserole cu un compartiment sau cu mai multe

O caserola compartimentata de la Ambalaj Market se preteaza pentru servirea meniurilor, mai ales în cazul restaurantelor cu livrare. Într-o astfel de caserola se poate depozita o întreagă masa de pranz, constand in orez cu legume, pulpa de pui si o salata de varza sau un cotlet de porc, o portie de piure și murături, iar lista poate continua cu multe alte meniuri. 

  • Caserole pentru deserturi

Toate caserolele se potrivesc pentru preparate gătite, dar și pentru prajituri. Un exemplu sunt caserolele pentru baclava, cu o inaltime mai mica si cu un singur compartiment, perfecte pentru a depozita acest desert turcesc atat de iubit.

Caserolele compartimentate de la AmbalajMarket – Avantaje

AmbalajMarket este cel mai mare magazin online din România care comercializeaza ambalaje de unica folosinta, din plastic, carton sau hartie: pahare, farfurii, pungute pentru covrigi, servetele, boluri, cutii, tacamuri, caserole.

Caserolele compartimentate de la Ambalaj Market aduc numeroase avantaje, atat in randul consumatorilor casnici, cat si în randul firmelor care întrebuințează aceste produse pentru a putea vinde sau livra produse alimentare către clienți:

  • sunt disponibile în diverse dimensiuni;
  • se vand la seturi de 25, 50, 100 de bucăți;
  • sunt ușoare și de calitate;
  • permit depozitarea mai multor tipuri de alimente (în cele două sau trei compartimente);
  • sunt ușor de transportat;
  • au un excelent raport calitate-pret.

In concluzie, caserolele compartimentate, cu capac sau fara, de la Ambalaj Market sunt utile atat in locuințe și gospodării, cat și în cazul afacerilor care implica livrarea de alimente preparate. 

Descopera intreaga oferta de produse AmbalajMarket, de la caserolele compartimentate din plastic si paharele sau cutiile din carton, pana la pungile din hartie și tavile de unică folosinta!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial