Ce pensie are Irinel Columbeanu. Romanița Iovan i-a plătit chiria, în timp ce Monica Gabor l-a abandonat complet

Irinel Columbeanu a dezvăluit care este pensia pe care o primește lunar, dar și că Romanița Iovan i-a plătit chiria la apartament. Fostul milionar a fost uitat de Monica Gabor, fosta lui soție.

Irinel Columbeanu și-a pierdut întreaga avere și a fost nevoit să se mute la un azil. Într-o situație financiară dificilă, fostul milionar se bazează acum pe bunăvoința prietenilor și fostelor sale iubite pentru a face față acestor vremuri grele.

Rămânând fără nimic din gloria sa de altădată, Irinel Columbeanu pare să fie într-o situație disperată, cu poprire la banca pe pensia sa și cheltuieli pe care nu le poate acoperi. Cu o chiria lunară de aproximativ 7.000 de lei pentru azilul din Ghermănești, fostul milionar se află în imposibilitatea de a plăti această sumă. Proprietarul instituției a dezvăluit că Irinel va beneficia de câteva luni de cazare gratuit, dar ulterior va trebui să plătească pentru a rămâne acolo.

Pensia lui Irinel Columbeanu se ridică la 1.976 de lei, însă acești bani sunt opriți de bancă. După ce a pierdut vila de lux din Izvorani, Columbeanu s-a mutat într-un apartament dintr-un complex din apropierea Bucureștiului. El a dezvăluit că, o perioadă, cheltuielile pentru chiria acestui apartament au fost acoperite de Romanița Iovan. Cu toate acestea, de când s-a mutat la azil, sprijinul financiar din partea acesteia a încetat. Irinel Columbeanu a mai adăugat că Monica Gabor, fosta lui soție, nu l-ar fi contactat deloc în această perioadă dificilă.

„Primesc o pensie de 1.976 de lei pe lună, dar am poprire la bancă pe pensie!

Romanița m-a ajutat să-mi plătesc chiria la ultimul apartament, pe care l-am avut într-un complex rezidențial. În prezent, nu mai dețin nicio proprietate. Acum însă, Romanița nu m-a mai ajutat, nici Monica, deloc', a dezvăluit Irinel Columbeanu, în podcastul lui Serghei Mizil, găzduit chiar la azil, potrivit Click!.

Într-un gest de solidaritate, Serghei Mizil a vizitat azilul în care locuiește Columbeanu și a transmis live pe rețelele de socializare, încercând să strângă fonduri pentru fostul milionar. Cu viața sa luxoasă de altădată acum departe, soarta lui Irinel Columbeanu atrage atenția și suscită empatie în rândul celor care încearcă să-l ajute să depășească aceste momente dificile.

Irinel Columbeanu azilSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 15)

A apărut ediția de octombrie a revistei Avantaje

Luna octombrie, pentru Avantaje, înseamnă an de an, o nouă aniversare. O nouă bornă așezată la temelia revistei. S-au făcut 27 de borne, 27 de ani de apariții neîntrerupte. Nu e lucru mic… Înseamnă, mai presus de numărătoarea filelor, a paginilor, a tuturor edițiilor, muncă multă și dedicare, căutare asiduă de subiecte potrivite.

De ceva ani, luna octombrie este semnalul de alarmă de la nivel mondial pentru cancerul de sân. Aici, firesc, i-am dat cuvântul profesorului Blidaru, promotorul celor mai multe premiere în tratamentul de elecție al cancerului de sân din România.

Interviuri

Vlăduța Lupău este resortul care împinge o generație puțin haotică și fără repere clare, înainte, și-i oferă un sens. Simplul fapt că e plăcută, iubită, ascultată, urmărită ne umple sufletele de speranță: nu e totul pierdut, folclorul mai are o șansă, muzica de petrecere nu cade total și literalmente în derizoriu… pentru că la răstimpuri apare câte o Vlăduța într-un colț de țară, care ne amintește tuturor cât de frumos știu să petreacă românii ca să-și slăvească bucuria și să uite de necazuri.

Psiho

  • Dacă cel mic nu are prieteni, cel mai probabil este o fire retrasă și introvertită. Ce e de facut dacă micuțul tău nu se împrietenește cu ceilalți copii? E ceva firesc sau e cazul sa te îngrijorezi?
  • Sindromul reflectorului în relația de cuplu: se referă la situația în care, unul dintre parteneri atacă și acuză în permanență, iar celălalt este mereu un defensivă, obligat să se apere continuu.
  • Bârfa. Ai întâlnit pe cineva care să nu stea niciodată la o șuetă? Greu de crezut. Mai ales că micile discuții de la colț' nu numai ca îți satisfac curiozitatea, dar îți pot aduce și beneficii neașteptate.

Sănătate

  • Ne-am obișnuit să considerăm durerile de spate și fracturile (frecvente sau nu) drept semne inerente ale bătrâneții, iar medicii iau drept “discopatie” sau “spondiloză cervicală” tasările vertebrale osteoporotice, pe care le tratează cu Indometacin, Diclofenac sau alte antiinflamatorii.
  • Te dor articulațiile când se schimbă vremea? O persoană „meteodependentă' se plânge de simptome fizice sau emoționale în funcție de starea vremii, prin urmare poate simți disconfort sau durere la nivelul articulațiilor sau mușchilor atunci când vremea se schimbă.
  • Avortul spontan: este o afecțiune caracterizată prin pierderea a trei sau mai multe sarcini consecutive înainte de săptămâna 20 de sarcină. Poate fi o experiență devastatoare dar este important să înțelegem cauzele și să ținem cont de recomandările pentru gestionarea avortului spontan recurent.

Gastronomie

Femeia la cratiță – ce citim în cărțile de bucate. Cărțile franceze au melci, scoici și alte orătănii din mare, ale noastre mai deloc. Cele chinezești se folosesc de foc iute și scurt, din paie și gunoaie; în Europa au fost mereu păduri de pus pe foc, deci gătim la foc lent și îndelungat. Acolo unde clima e caldă, condimentele sunt necesare ca prin iuțeala lor să provoace transpirație și deci să răcorească organismul.

Află mai multe din ediția print Avantaje octombrie: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete