Carmina, fata cea mare a lui Liviu Vârciu, a împlinit 21 de ani. Ce mesaj special a primit tânăra din partea tatălui ei celebru

Ieri, 8 mai, Carmina Vârciu a împlinit 21 de ani. Cu această ocazie specială, tatăl ei celebru i-a transmis un mesaj emoționant în mediul online, actorul i-a declarat Carminei dragostea pe care i-a poartă.

Liviu Vârciu a postat pe Facebook, unde e urmărit de sute de mii de persoane, două fotografii cu Carmina, fiica lui cea mare din relația cu Ami Teiceanu. Tânăra apare ținând în brațe un buchet de lalele, iar într-o poză are două baloane cu vârsta ei.

Actorul i-a transmis și un mesaj special fiicei sale. „LA MULTI ANI FETITA LUI TATI!!! TE IUBESC PRIMA MEA MINUNE!', a scris Liviu Vârciu, care a primit o mulțime de mesaje cu „La mulți ani' din partea fanilor, pentru fata lui cea mare.

carmina-fata-liviu-varciu-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Cu ce se ocupă Carmina, fiica lui Liviu Vârciu

Tânăra s-a preocupat mult în lunile de vară de apartamentul ei din București. Recunoaște că i-a fost greu, însă amenajarea a luat sfârșit. Acum se ocupă de facultate, de joburile ei din mediul online, ca influencer, și deja s-a angajat ca ajutor la un brand de haine, asta pe lângă banii pe care îi face din mediul online.

„A fost un pic dificil la început, că nu mai era nimeni, eram singură. În ceea ce privește, bănuții mai am și ajutorul lor momentan, deși din toate puterile și răsputerile mele vreau să închei capitolul ăsta. De când am venit la București și tata m-a ajutat, dar și mama foarte mult.

Dar, îmi mai câștig și banii mei. Încet, încet, sper să fiu cât mai repede pe picioarele mele. Banii vin de pe partea de online, pentru că pe asta m-am axat în ultimul timp și lucrez în același timp la Anna Roman Brand, la atelierul Annei Roman. Sunt un ajutor pentru ea acolo la birou, mă mai ocup de pagina de instagram. Mă implic în toate necesitățile pe care le are.

Parțial poate că prin intermediul Andei am ajuns să merg la Anna Roman. Mi-e tata mi-a recomandat-o pentru că probabil știa de la Anda că are nevoie de o fată ca ajutor acolo. Eu oricum o știam pe Anna de foarte mult timp’, a spus Carmina Vârciu într-un interviu pentru Fanatik.

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje

Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi.

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete