Carmen Tanase – “Serialele dau dependenta”

Carmen Tanase este o actrita consacrata in teatru, dar care a gasit marea provocare a carierei in serialele de televiziune. Crede ca nu doar publicul larg este spectator de telenovele, ci si colegii ei actori, care le urmaresc cu interes si isi doresc sa apara in ele…

Carmen Tanase este o persoana spontana si directa, cu care ai impresia ca poti aborda orice subiect. Aflu asta din primele cuvinte de prezentare, cand imi spune ca n-are o "fata simpatica la prima vedere" si ca lumea ajunge sa prinda drag de ea abia dupa ce o cunoaste mai bine.

La mirarea mea sincera, face un gest scurt, ca "stie ea mai bine", si isi aprinde o tigara… Eu o simpatizez deja. E intre doua filmari la Iubire ca in filme, dupa ce sezonul trecut a terminat seria Lacrimi de iubire si filmul de lung metraj cu acelasi nume.

In familia de pe platouri
Dupa un an de aparitii televizate zilnice, a ajuns o figura foarte populara. Lumea o opreste pe strada: "Doamna, felicitari! Urmarim serialul, barbatul meu nu s-a uitat in viata lui la telenovele, dar acum nu pierde nici un episod!". Ea e incantata, fireste, dar, mai mult decat laudele, o intereseaza cum sa faca lucrurile cat mai bine.

Tudor, fiul ei, nu este la fel de incantat de popularitatea mamei. Nici de faptul ca prietenii ii striga, in gluma, sa-i ceara bani lui Varlaam (Bebe Cotimanis), sotul Simonei, personajul ei din serialul Lacrimi de iubire. Carmen povesteste amuzata despre viata de pe platouri si despre colegii ei, care ii sunt ca o a doua familie. "Sau prima, nici nu mai stiu…"

Cele 200 de episoade ale Lacrimilor au fost filmate in 216 zile, aproape un episod pe zi, un adevarat record national. Uneori, cand filmarile se sfarseau tarziu, in noapte, actorii dormeau in "Casa Varlaam" – o vila in toata regula, cu caldura, aer conditionat, piscina, sera, living, bucatarie, birou, camera de pocher, asa cum ati vazut-o la tv. Scarile duc in pod, asa ca, atunci cand actorii le urcau, imaginea se muta brusc in dormitoarele amenajate in platoul 10. "Telenovela s-a terminat in coada de peste", spune Carmen.

"Cu o casatorie, o despartire si o moarte…" Filmul de pe ecrane este finalul serialului. Aceleasi locatii, aceleasi personaje, acelasi regizor, numai ca de data asta stii cum se termina totul, ca un epilog. Filmul a fost turnat in 16 zile. La sfarsit, actorii au dat o petrecere de despartire si au luat cu ei nu doar amintirile, ci si animalele care au jucat in serial. Carmen s-a oferit sa ia in grija iguana-vedeta, care si-a gasit imediat locul alaturi de cei doi caini, trei pisici si o broasca testoasa din casa Tanase.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete